Ünlü isim ölümden döndü, eşini suçladı

Yeliz Yeşilmen
Yeliz Yeşilmen

Ünlü oyuncu ve sunucu Yeliz Yeşilmen, eşi ve çocuklarıyla taşındığı yeni evde büyük ölüm tehlikesi atlattı. Ünlü isim, olaydan eşini sorumlu tuttu.

İş adamı Ali Uğur Akbaş ile evlendikten sonra Adana'ya yerleşen sunucu ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, evinde çıkan elektrik kaçağından sonra ölümden döndüğünü sosyal medya paylaşımlarıyla açıkladı. Paylaştığı gönderide evinin bahçesini kazanlardan toprağın altında elektrik olduğunu öğrenen Yeşilmen "Resmen canlı bombanın üstünde yaşıyormuşuz" diyerek tepki gösterdi.

Nazar mı değiyor?

                                    
                                    Yaptığı açıklamada eşine kızgın olduğunu söyleyen Yeşilmen, "2 çocuklu bir aile olarak daha güvenlikli bir eve taşınabilirdik" diyerek tepkisini gösterdi. Evinde yılanla da karşılaşan Yeşilmen, takipçilerinin uyarılarıyla yılanın zehirli olduğunu anlamasından dolayı psikolojisinin bozulduğunu açıkladı.Son olarak tavanının çöktüğünü belirten Yeşilmen, paylaşımında oldukça bitkin görüntüsü ile dikkat çekti. Kendisine ve evlerine nazar değdiğini söyleyen Yeşilmen'e takipçilerinden destek mesajları yağıyor.
Nazar mı değiyor? Yaptığı açıklamada eşine kızgın olduğunu söyleyen Yeşilmen, "2 çocuklu bir aile olarak daha güvenlikli bir eve taşınabilirdik" diyerek tepkisini gösterdi. Evinde yılanla da karşılaşan Yeşilmen, takipçilerinin uyarılarıyla yılanın zehirli olduğunu anlamasından dolayı psikolojisinin bozulduğunu açıkladı.Son olarak tavanının çöktüğünü belirten Yeşilmen, paylaşımında oldukça bitkin görüntüsü ile dikkat çekti. Kendisine ve evlerine nazar değdiğini söyleyen Yeşilmen'e takipçilerinden destek mesajları yağıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >