Ünlü isim Özge Ulusoy, mide virüsü teşhisiyle hastaneye kaldırıldı

Özge Ulusoy

Ünlü isim, sabaha karşı rahatsızlanarak gittiği hastanede mide virüsü teşhisiyle tedavi altına alındı.

Ünlü isim Özge Ulusoy, sabaha karşı rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Instagram hesabından, ayağında hastane terliklerinin göründüğü bir fotoğrafı yayınlayan Ulusoy, yaptığı paylaşımda sabaha doğru hastaneye gittiğini belirterek sevenlerini korkuttu.

"Mide virüsü kapmışım"
Ulusoy, daha sonra bir paylaşım daha yaparak durumu hakkında bilgi verdi, "Mide virüsü kapmışım. İnşallah hemen geçecek gelen tüm güzel mesajlar için teşekkürler."
"Mide virüsü kapmışım" Ulusoy, daha sonra bir paylaşım daha yaparak durumu hakkında bilgi verdi, "Mide virüsü kapmışım. İnşallah hemen geçecek gelen tüm güzel mesajlar için teşekkürler."
Özge Ulusoy hakkında
28 Ekim 1982 tarihinde Ankara’da doğmuştur. İzmirli bir ailenin en küçük çocuğudur. Annesi Armağan Ulusoy Ankara’da bir zamanlar ilçe belediye başkanlığı yapmıştır, babası Haydar Ulusoy ise emekli askerî hâkim albaydır..
İlkokuldan sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümünde ortaokul ve liseyi okumuştur. Üniversitenin de iki senesini burada okuduktan sonra İstanbul’a giderek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na geçti. Sonra son senesinde sınıf atlayarak Klasik Bale Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra 2005 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Yonetimi Bölümü’nde de okuyarak 2007 yılında mezun oldu.
2001 yılında “Elite Model Look” adli güzellik yarışmasında üçüncü oldu. 2003 yılında Miss Turkey 2003 (Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması)’de ikinci olmuştur. O yıl Panama’da yapılan Kâinat Güzellik Yarışması’nda (Miss Universe) Türkiye’yi temsil etti. Cengiz Abazoğlu defilesi ile mankenliğe başladı. Uğurkan Erez ile tanıştı ve ajansına geçti. Modacılardan Yıldırım Mayruk, Cemil İpekçi, Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu ve Gamze Saraçoğlu gibi; firmalardan Beymen, Vakko, İpekyol, Roman, Mavi Jeans, Mudo, Harvey Nichols ve Mango gibi firmalar adına defilelere çıkmıştır.
Özge Ulusoy hakkında 28 Ekim 1982 tarihinde Ankara’da doğmuştur. İzmirli bir ailenin en küçük çocuğudur. Annesi Armağan Ulusoy Ankara’da bir zamanlar ilçe belediye başkanlığı yapmıştır, babası Haydar Ulusoy ise emekli askerî hâkim albaydır.. İlkokuldan sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümünde ortaokul ve liseyi okumuştur. Üniversitenin de iki senesini burada okuduktan sonra İstanbul’a giderek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na geçti. Sonra son senesinde sınıf atlayarak Klasik Bale Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra 2005 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Yonetimi Bölümü’nde de okuyarak 2007 yılında mezun oldu. 2001 yılında “Elite Model Look” adli güzellik yarışmasında üçüncü oldu. 2003 yılında Miss Turkey 2003 (Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması)’de ikinci olmuştur. O yıl Panama’da yapılan Kâinat Güzellik Yarışması’nda (Miss Universe) Türkiye’yi temsil etti. Cengiz Abazoğlu defilesi ile mankenliğe başladı. Uğurkan Erez ile tanıştı ve ajansına geçti. Modacılardan Yıldırım Mayruk, Cemil İpekçi, Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu ve Gamze Saraçoğlu gibi; firmalardan Beymen, Vakko, İpekyol, Roman, Mavi Jeans, Mudo, Harvey Nichols ve Mango gibi firmalar adına defilelere çıkmıştır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >