Ünlü isim Pascal Nouma'dan 'Türkiye' itirafı

Pascal Nouma
Pascal Nouma

Bir dönem Beşiktaş'ta forma terleten eski futbolcu Pascal Nouma, kendisiyle ilgili bir açıklamada bulundu.

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Pascal Nouma, artık DJ'lik ve radyo programcılığı yapıyor. Bodrum'da bulunan bir mekanda DJ olarak sahne alan Pascal Nouma, burada kendisiyle ilgili bir açıklamada bulundu.

Pascal Nouma, Aragaz adlı bir radyo programını, Kadir Çöpdemir ile birlikte sunuyor
Pascal Nouma, Aragaz adlı bir radyo programını, Kadir Çöpdemir ile birlikte sunuyor

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Pascal Nouma, sahneye çıkmadan önce basının sorularını yanıtladı. Nouma, “Ben Paris’te doğdum ama İstanbul’u ve Bodrum’u çok severim. Bir evim İstanbul, diğer evim Bodrum oldu” dedi.

"Ailemi çok özledim"

Pascal Nouma
Pascal Nouma

“İlerleyen dönemlerde aileni yaşamak için Bodrum’a getirir misin” sorusuna, “Ben ailemi, çocuklarımı çok özledim. Bodrum küçük bir şehir ama burada her şey var. Bodrum, Nice, Cannes, Montpellier gibi kentlere çok benziyor. İnşallah ileride buraya gelirler. Ben çalışmayı çok seviyorum, tembel biri değilim. Çok yerde çalışıyorum ama Pasha benim için çok özel. Burası ailem gibi” yorumunu yapan Nouma, “Türkiye’ye çok teşekkür ederim. Ben yabancıyım ama kendimi Türk gibi hissediyorum. Benim çocuklarım ne zaman Fransa’dan Türkiye’ye gelseler çok mutlu oluyorlar. Çünkü burada hayat daha kolay, daha güzel, daha egzotik. O yüzden Türkiye’yi çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Pascal Nouma kimdir?

Pascal Nouma
Pascal Nouma

6 Ocak 1972 tarihinde dünyaya geldi. Fransız vatandaşıdır. Kamerun asıllıdır. Futbol kariyerine Paris Saint Germain’in genç takımında başladı. 2000 yılında Beşiktaş’a transfer oldu. Beşiktaş formasıyla toplam 44 maç oynadı, 22 gole imza attı. 14 kez Avrupa Kupası maçlarında görev alan Fransız yıldız, 5 gol kaydetti. 2012 yılında Beşiktaş Kongre üyesi oldu. Futbolu bıraktıktan sonra Türkiye’den ayrılmayan Nouma, kariyerine oyunculuk, DJ’lik ve radyo programcılığı ekledi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >