Ünlü isimlerden Cumhuriyet Bayramı'na özel mesajlar

​Ünlü isimler, sosyal medyadan Cumhuriyet Bayramı'na özel mesajlar paylaştı.
​Ünlü isimler, sosyal medyadan Cumhuriyet Bayramı'na özel mesajlar paylaştı.

Cumhuriyet'in ilan edilişinin 95'inci yıl dönümü tüm ülkede coşkuyla kutlanmaya başlandı. Ünlü isimler, Cumhuriyet'in 95'inci yıl dönümüne özel duygularını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün "Benim en büyük eserim" dediği Cumhuriyet'in 95. yılı büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Ünlü isimler de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajlarla kutladı.

Bir ilk yaşanacak

Bu yılki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilklere sahne olacak. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugün açılışını yaptığı İstanbul Yeni Havalimanı'nda Cumhuriyet Resepsiyonu verecek.

İlk adres Ankara!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bugün Ankara ve İstanbul'daki ayrı programlara katılacak. Erdoğan, sabah saatlerinde ilk olarak Ankara'da devlet erkanıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret edecek.

Yeni sistemin hayata geçmesinin ardından kurulan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı da ilk defa 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde yer alacak. Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk koyarak Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayacak. Erdoğan'ın Ankara'daki ikinci programı Beştepe'de olacak. Anıtkabir'in ardından Cumhurbaşkanlığı'na geçecek olan Erdoğan, devlet protokolünün tebriklerini kabul edecek.


Bu gönderiyi Instagram'da gör

Hepimiz için “YAŞASIN CUMHURİYET” ❤️

Nurgul Yesilcay (@nurgulyesilcayy)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bu gönderiyi Instagram'da gör

En güzel bayramımız kutlu olsun.

Sumru Yavrucuk (@sumruyavrucuk)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bu gönderiyi Instagram'da gör

#29ekimcumhuriyetbayramımızkutluolsun 🇹🇷🇹🇷

Ziynet Sali (@ziynetsali)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >