Ünlü isimlerin dostluğunu bakın ne bitirdi!

Perihan Savaş
Perihan Savaş

Ünlü oyuncuların yıllardır süren dostluğu, bakın nasıl bitti!

Başrollerini Perihan Savaş ile Mahmut Cevher’in paylaştığı, Yeşilçam’ın ünlü isimlerinin genç oyuncularla bir araya geldiği 'Yalnız Hayaller Kaldı' adlı film, yarın vizyona giriyor. Cevher'in, vizyondan bir gün önce yaptığı açıklamalar ise dikkat çekti.

“Sittin senedir dostum”

                                    Ecem Baltacı, Açelya Elmas, Atılay Uluışık, Alican Ayas, Dilruba Balbunar, Murat Yılancı ve Yeliz Bozkurt Üstündağ'ın da rol aldığı filmin yapımcısı ve oyuncusu olan Yeşilçam'ın 42 yıllık aktörü Mahmut Cevher, filmin gerçek bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu ancak ne yazık ki “sittin senedir dostum” dediği Perihan Savaş’a sitem etti.
“Sittin senedir dostum” Ecem Baltacı, Açelya Elmas, Atılay Uluışık, Alican Ayas, Dilruba Balbunar, Murat Yılancı ve Yeliz Bozkurt Üstündağ'ın da rol aldığı filmin yapımcısı ve oyuncusu olan Yeşilçam'ın 42 yıllık aktörü Mahmut Cevher, filmin gerçek bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu ancak ne yazık ki “sittin senedir dostum” dediği Perihan Savaş’a sitem etti.
''Dostluğumuzun karşılığı bu olmamalıydı…''

                                    Cevher, Savaş'la diyaloğunu şöyle anlattı; “Yeterli bütçemiz olmadığı için filmin gerekli tanıtımlarını yapamadık. Perihan ne yazık ki tanıtım için birlikte yapmamız gereken hiçbir programa katılmadı. Ne dostluğumuza ne de kendi oynadığı filme sahip çıkmadı. Telefonda bile konuşamadık, bana attığı mesajda ‘Canım, Çukur dizisinin setindeyim ve çok yoğunum. Setin dışında bağlanmış paneller var. Maalesef gelemiyorum' dedi. Ben de ona şu cevabı verdim: ‘Sevgili Perihan, filmle ilgili hiçbir tanıtıma gelmedin. Boş zamanlarında da İstanbul dışında angajmanların olduğunu söyledin. Çok üzgünüm, seni Allah’a havale ediyorum. Sittin senelik dostluğumuzun karşılığı bu olmamalıydı…''
''Dostluğumuzun karşılığı bu olmamalıydı…'' Cevher, Savaş'la diyaloğunu şöyle anlattı; “Yeterli bütçemiz olmadığı için filmin gerekli tanıtımlarını yapamadık. Perihan ne yazık ki tanıtım için birlikte yapmamız gereken hiçbir programa katılmadı. Ne dostluğumuza ne de kendi oynadığı filme sahip çıkmadı. Telefonda bile konuşamadık, bana attığı mesajda ‘Canım, Çukur dizisinin setindeyim ve çok yoğunum. Setin dışında bağlanmış paneller var. Maalesef gelemiyorum' dedi. Ben de ona şu cevabı verdim: ‘Sevgili Perihan, filmle ilgili hiçbir tanıtıma gelmedin. Boş zamanlarında da İstanbul dışında angajmanların olduğunu söyledin. Çok üzgünüm, seni Allah’a havale ediyorum. Sittin senelik dostluğumuzun karşılığı bu olmamalıydı…''
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >