Ünlü ismin 3 TL kavgası! 15 TL'lik ücreti ödemeyi reddetti

Çağla Şıkel
Çağla Şıkel

Çağla Şıkel'in, bindiği taksinin şoförü ile 15 TL'lik ücreti ödemek istemediği için tartıştığı iddia edildi.

Yaptığı YouTube programlarıyla sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden olan manken Çağla Şıkel, bir taksiciyle kavga ettiği haberleriyle gündeme geldi.

Konakladığı otelden yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Flamm Beach'e gitmek için taksiye binen ünlü manken, beach'e vardığında kendisini şaşırtan bir olay ile karşılaştı. İddiaya göre, taksimetrede 12 lira yazmasına rağmen şoför, kendisinden 15 lira istedi. Ünlü manken bu duruma itiraz etti.

Kendisini, "Ben sonuçta şoförüm. Bana 15 lira almam söylendi" sözleriyle savunan şoföre, "Taksimetrede yazanı görüyoruz. Kafanıza göre ücreti mi artırıyorsunuz?" diyerek sert tepki gösteren Şıkel’in, 12 lira ödeyip araçtan şiddetle indiği belirtildi.

Çağla Şıkel kimdir?

Çağla Şıkel
Çağla Şıkel

2 Ocak 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Karslı Azerbaycan Türklerindendir. İlkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale eğitimi almaya başladı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde ortaokul, lise ve yüksek lisans eğitimlerini tamamladı. Atatürk Kültür Merkezi’nde sözleşmeli personel olarak çalıştı. 1997 yılında Miss Turkey’de birinci seçilerek Miss World’e katılma hakkı kazandı. Yarışmadan dördüncülük ile ayrılarak profesyonel mankenlik kariyerini başlattı. Günümüzde mankenlik mesleğinin yanında sunuculuk da yapmaktadır. İki erkek çocuğu annesidir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >