Ünlü komedyen Eser Yenenler hastaneye kaldırıldı

Genç komedyen Eser Yenenler, ilk olarak 2003 yılında Aliye dizisinde oynadı.
Genç komedyen Eser Yenenler, ilk olarak 2003 yılında Aliye dizisinde oynadı.

Mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Eser Yenenler, hastane çıkışı "Eser Bey, alkolü fazla kullandığınız ve bu yüzden mide ağrısı şikayetiyle hastaneye geldiğiniz iddiaları var" sorusuna "Yok öyle bir şey" yanıtını verdi.

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yeni programına başlayan ünlü komedyen Eser Yenenler, önceki gün gece saatlerinde Ulus'taki bir hastanenin acil servisine kaldırıldı.

Mide ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı
Oldukça yorgun halleriyle kameraya yansıyan ünlü komedyen, şiddetli mide ağrısıyla hastaneye kaldırdı. Medya patronu Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yeni programına başlayan ünlü ismi, tedavisi sırasında kız arkadaşı Berfu Yıldız da yalnız bırakmadı.
Mide ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı Oldukça yorgun halleriyle kameraya yansıyan ünlü komedyen, şiddetli mide ağrısıyla hastaneye kaldırdı. Medya patronu Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yeni programına başlayan ünlü ismi, tedavisi sırasında kız arkadaşı Berfu Yıldız da yalnız bırakmadı.
“Eser Yenenler Show”
Eser Yenenler'in TV8 ekranlarında yayınlanan programı, birbirinden renkli konu ve konukları ile her çarşamba gecesi 23:15'te yayınlanıyor.“Eser Yenenler Show”un ilk konuğu ise, genç şarkıcı Aleyna Tilki oldu.
“Eser Yenenler Show” Eser Yenenler'in TV8 ekranlarında yayınlanan programı, birbirinden renkli konu ve konukları ile her çarşamba gecesi 23:15'te yayınlanıyor.“Eser Yenenler Show”un ilk konuğu ise, genç şarkıcı Aleyna Tilki oldu.
İkinci konuk 'Üç Adam'dan geldi
Yenenler'in ilk programına ikinci konuk olarak Üç Adam'ın üyelerinden İbrahim Büyükak katıldı. Büyükak, aralarında çıkan küslük dedikodularına açıklık getirerek şunları söyledi:"Filmi yazdığımda Oğuzhan'ın oynayacağı belli değildi ama karakteri çok oturdu, beraberken ne zaman ayrı bir şey yapılacak diye soruyorlar, ayrı yapınca da olay oluyor" dedi. Bu açıdan haklılar aslında. Belki de biz çok üstlerine gittik. Çünkü programı izlerseniz ne kadar samimi ve yakın olduklarını, hiç kasıntılık olmadan arkadaşlıklarının  devam ettiğini ve birbirleriyle gurur duyduklarını açıkça görebilirsiniz."
İkinci konuk 'Üç Adam'dan geldi Yenenler'in ilk programına ikinci konuk olarak Üç Adam'ın üyelerinden İbrahim Büyükak katıldı. Büyükak, aralarında çıkan küslük dedikodularına açıklık getirerek şunları söyledi:"Filmi yazdığımda Oğuzhan'ın oynayacağı belli değildi ama karakteri çok oturdu, beraberken ne zaman ayrı bir şey yapılacak diye soruyorlar, ayrı yapınca da olay oluyor" dedi. Bu açıdan haklılar aslında. Belki de biz çok üstlerine gittik. Çünkü programı izlerseniz ne kadar samimi ve yakın olduklarını, hiç kasıntılık olmadan arkadaşlıklarının devam ettiğini ve birbirleriyle gurur duyduklarını açıkça görebilirsiniz."
"Ben dışlanmış oldum"
Eser Yenenler ise, konu hakkında şunları söyledi:"Bireysel olarak kendi projelerimize odaklanmaya karar verdik ama İbrahim, Oğuzhan'ı da filme dahil edince ben dışlanmış gibi oldum."
"Ben dışlanmış oldum" Eser Yenenler ise, konu hakkında şunları söyledi:"Bireysel olarak kendi projelerimize odaklanmaya karar verdik ama İbrahim, Oğuzhan'ı da filme dahil edince ben dışlanmış gibi oldum."
Eser Yenenler kimdir?
Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa‘'da doğdu. 11 yaşında tiyatroya başlayan Yenenler, İlk ve orta okulu Bursa’da okudu. Bursa Gazi Anadolu Lisesi’nden mezun olan genç oyuncu, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Henüz 6 yaşındayken babasını kaybeden Yenenler, yaşındayken babası vefat etmiştir. 


Eser Yenenler, sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu’nda, Bursa Devlet Tiyatrosu’nda, İstanbul Akademi Hayat’ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan‘ın yönettiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) Mutfak’ta yer aldı.
Eser Yenenler kimdir? Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa‘'da doğdu. 11 yaşında tiyatroya başlayan Yenenler, İlk ve orta okulu Bursa’da okudu. Bursa Gazi Anadolu Lisesi’nden mezun olan genç oyuncu, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Henüz 6 yaşındayken babasını kaybeden Yenenler, yaşındayken babası vefat etmiştir. Eser Yenenler, sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu’nda, Bursa Devlet Tiyatrosu’nda, İstanbul Akademi Hayat’ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan‘ın yönettiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) Mutfak’ta yer aldı.
Sunuculuk ve yazarlık yaptı
BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.  2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandırdı. Bir dönem Star tv’de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sundu ve ardından 2013 yılında yeni sezon “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yetenek yarışmasında Sergen Yalçın‘ın yerine jüri görevine başladı.
Sunuculuk ve yazarlık yaptı BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı. 2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandırdı. Bir dönem Star tv’de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sundu ve ardından 2013 yılında yeni sezon “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yetenek yarışmasında Sergen Yalçın‘ın yerine jüri görevine başladı.
"3 Adam" programını sundu
BKM Mutfak’tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV’de 3+1 programına başladı. Daha sonra Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam ismiyle yayınlanmaya başlayan program, uzun yıllar devam etti. Bunun yanında, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında, Acun Ilıcalı, Murat Boz ve Özgü Namal ile birlikte jüri üyeliğine devam etti.
"3 Adam" programını sundu BKM Mutfak’tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV’de 3+1 programına başladı. Daha sonra Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam ismiyle yayınlanmaya başlayan program, uzun yıllar devam etti. Bunun yanında, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında, Acun Ilıcalı, Murat Boz ve Özgü Namal ile birlikte jüri üyeliğine devam etti.
Filmografisi 
2004	Aliye	
2006	Fırtına	
2006 - 2007	Bir Demet Tiyatro	
2008 - 2011	Çok Güzel Hareketler Bunlar	
2012	Eyvah Düşüyorum	
2013	Benzemez Kimse Sana (TV programı)	
2013-günümüz 3 Adam	
2013	Yetenek Sizsiniz Türkiye	
2015	Bana Baba Dedi
Filmografisi 2004 Aliye 2006 Fırtına 2006 - 2007 Bir Demet Tiyatro 2008 - 2011 Çok Güzel Hareketler Bunlar 2012 Eyvah Düşüyorum 2013 Benzemez Kimse Sana (TV programı) 2013-günümüz 3 Adam 2013 Yetenek Sizsiniz Türkiye 2015 Bana Baba Dedi
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >