Ünlü milyarder fotoğraf çektirirken duvardan düşerek öldü!

Wang Jian
Wang Jian

Çin'de faaliyet gösteren HNA'nın kurucularından Wang Jian, tatile gittiği Fransa'da fotoğraf çektirmek için çıktığı duvardan düşerek yaşamını yitirdi.

Çin’in en büyük holdinglerinden HNA’nın kurucularından ve eş başkanı Wang Jian, Fransa’ya yaptığı gezi sırasında fotoğraf çektirmek için çıktığı duvardan düşerek hayatını kaybetti.

Hilton ve Deutsche Bank’ta hissesi bulunan Çin’in en büyük holdinglerinden HNA’nın patronu, Fransa’da ailesi resmini çeksin diye duvara tırmanırken 15 metre yükseklikten düşüp öldü.

Fransız yetkililerin Reuters’a verdiği bilgiye göre, bir iş gezisi için geldiği Fransa’da Avignon şehrine yakın Bonnieux köyüne uğrayan Wang Jian, ailesi fotoğrafını çeksin diye bir duvarın üzerine çıkmak istedi. Ancak dengesini kaybeden Wang 15 metre yükseklikten aşağı düşerek hayatını kaybetti.

Koşarak tırmanmak istedi

  • Olay anını anlatan bir kaynak, Wang’ın hem resim çektirmek, hem de manzarayı görmek için alçak bir duvara tırmanmak istediğini, ilk seferde başarılı olamadığını, ikinci sefer koşarak duvara tırmandığını ve öteki taraftan aşağı düştüğünü söyledi.

Çin’in en büyük havayolu şirketlerinden Hainan’ın sahibi olan HNA, finans ve lojistik işlerinin yanı sıra Hilton otelleri ve Deutsche Bank’ta da pay sahibi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >