Ünlü oyuncu, "Ben deniz kızıyım" deyip kendisini denize attı

Ayça Varlıer
Ayça Varlıer

Ünlü oyuncu, senaryo gereği kendisini boğazın serin sularına attı.

Kalk Gidelim adlı TRT dizisinde Nurcan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Ayça Varlıer, kendini boğazın serin sularına bıraktı.

Rol aldığı Kalk Gidelim dizisinde, senaryo gereği elinde saksı ile boğaza atlayan Varlıer, yapımcının dublör teklifini reddetti.

Ayça Varlıer
Ayça Varlıer

Yapımcı Eyüp Üstün, Varlıer'e, “İstersen dublör kullanabiliriz, atlamak zorunda değilsin.” dedi, Varlıer ise, "Ben deniz kızıyım. Bir şey olmaz, akıntıyla baş edebilirim." yanıtını verdi.

İşte o anlardan kareler

Ayça Varlıer
Ayça Varlıer

Ayça Varlıer
Ayça Varlıer

Ayça Varlıer kimdir?

Ayça Varlıer
Ayça Varlıer

22 Haziran 1977 tarihinde Ankara’da doğdu. Tam adı Ayça Elif Varlıer’dir. 7 yaşına kadar Ankara’da yaşadı daha sonra İstanbul’a geldi. 16 yaşında Amerika’ya gitti. Liseyi Amerika’da bitirdikten sonra Connecticut'ta Hartt Scoll of Music'te müzikal sinema üzerine eğitim aldı.

Harvard Üniversitesi'nin Moskova Sanat Okulu'yla ortaklaşa yaptığı program dahilinde beş ay Moskova'da, iki yıl Boston'da kalarak oyunculuk üzerine master eğitimini tamamladı.

2013-2014 sezonunda AKM'de 'Batı Yakası' müzikalinin başrol karakterlerinden Anita'yı canlandırdı. Afife Jale ve Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri’ne de aday gösterilmiştir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >