Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, göğsümüzü kabartmaya devam ediyor

​Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, göğsümüzü kabartmaya devam ediyor

Yakın zamanda Netflix dizisi ‘The Protector’ (Muhafız) 'de rol almaya hazırlanan Çağatay Ulusoy, Netflix dizilerinin dünyaca ünlü oyuncularıyla İtalyan Vogue dergisi için objektif karşısına geçti.

Yakın zamanda Netflix'in yeni dizisi 'The Protector' ile ekran karşısına geçmeye hazırlanan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, göğsümüzü kabartmaya devam ediyor.

Takvim’in haberine göre; Netflix’in tüm dünyada yayınlayacağı ilk Türk orijinal yapımının başrolü olan Çağatay Ulusoy, göğsümüzü kabartmaya devam ediyor.
‘The Protector’ (Muhafız) adlı dizide İstanbul’u koruyan bir kahramanı canlandıracak olan ünlü oyuncu, geçtiğimiz hafta Roma’daki ‘See What’s Next’ etkinliğine katılmıştı.
Burada Türkiye’de de büyük ilgi gören ‘La Casa De Papel’in Profesör’ü Alvaro Morte ile bir araya gelen Çağatay Ulusoy, etkinliğin ardından da İtalyan Vogue dergisi için objektif karşısına geçti.
Takvim’in haberine göre; Netflix’in tüm dünyada yayınlayacağı ilk Türk orijinal yapımının başrolü olan Çağatay Ulusoy, göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. ‘The Protector’ (Muhafız) adlı dizide İstanbul’u koruyan bir kahramanı canlandıracak olan ünlü oyuncu, geçtiğimiz hafta Roma’daki ‘See What’s Next’ etkinliğine katılmıştı. Burada Türkiye’de de büyük ilgi gören ‘La Casa De Papel’in Profesör’ü Alvaro Morte ile bir araya gelen Çağatay Ulusoy, etkinliğin ardından da İtalyan Vogue dergisi için objektif karşısına geçti.
İşte o kare!
Netflix dizilerinin dünyaca ünlü oyuncularıyla poz veren Çağatay Ulusoy, karedeki tek Türk olarak da gurur yaşadı.
Ulusoy, Vogue dergisinin bu karesinde La Casa De Papel’in yıldızları Alvaro Morte ve Ursula Corbero ile yan yana.
İşte o kare! Netflix dizilerinin dünyaca ünlü oyuncularıyla poz veren Çağatay Ulusoy, karedeki tek Türk olarak da gurur yaşadı. Ulusoy, Vogue dergisinin bu karesinde La Casa De Papel’in yıldızları Alvaro Morte ve Ursula Corbero ile yan yana.
Çağatay Ulusoy hakkında
23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğmuştur. Babası Bulgaristan göçmeni, annesi ise Boşnak. Avcılar Lisesinde okudu. İstanbul Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünde öğrenimine devam etmektedir.
Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri aldı. Ayrıca 2010 yılında, oyuncu Vahide Gördüm ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Altan Gördüm’ün sanat okulu “Akademi 35 Buçuk”da 2 ay oyunculuk dersi almıştır. 2009 yılından beri manken olarak çalışmaktadır. Çağatay Ulusoy, 2010 yılında Ülkemizde 15 Ekim 2010 tarihinde yapılan best model (Best Model of Turkey) yarışmasında birinci olmuştur. Adına Feriha Koydum dizisiyle oyunculuğa başlamış, Medcezir ve İçerde dizisiyle yükselişe geçmiştir.
Çağatay Ulusoy hakkında 23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğmuştur. Babası Bulgaristan göçmeni, annesi ise Boşnak. Avcılar Lisesinde okudu. İstanbul Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünde öğrenimine devam etmektedir. Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri aldı. Ayrıca 2010 yılında, oyuncu Vahide Gördüm ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Altan Gördüm’ün sanat okulu “Akademi 35 Buçuk”da 2 ay oyunculuk dersi almıştır. 2009 yılından beri manken olarak çalışmaktadır. Çağatay Ulusoy, 2010 yılında Ülkemizde 15 Ekim 2010 tarihinde yapılan best model (Best Model of Turkey) yarışmasında birinci olmuştur. Adına Feriha Koydum dizisiyle oyunculuğa başlamış, Medcezir ve İçerde dizisiyle yükselişe geçmiştir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >