Ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu kalp krizi geçirdi

Eşofmanlı Şevket Hoca karakteriyle tanınan Çağlar Çorumlu kalp krizi geçirdi.

Güldür Güldür” adlı komedi programında canlandırdığı Eşofmanlı Şevket Hoca karakteriyle tanınan Çağlar Çorumlu'nun reklam filmi çekimlerinde kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı.
Reklam filmi için kamera karşısına geçti

                                    
                                    Ünlü oyuncu geçtiğimiz hafta marka yüzü olduğu firmanın yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti.
Reklam filmi için kamera karşısına geçti Ünlü oyuncu geçtiğimiz hafta marka yüzü olduğu firmanın yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti.
Sete ambulans geldi

                                    
                                    Çekimler sırasında sırtında bir ağrı olduğunu ve kendisini kötü hissettiğini söyleyen Çorumlu için sete ambulans çağrıldı. Gelen sağlık ekipleri Çorumlu'nun kalp krizi geçirdiğini fark edince, oyuncu acilen hastaneye götürülerek ameliyata alındı.
Sete ambulans geldi Çekimler sırasında sırtında bir ağrı olduğunu ve kendisini kötü hissettiğini söyleyen Çorumlu için sete ambulans çağrıldı. Gelen sağlık ekipleri Çorumlu'nun kalp krizi geçirdiğini fark edince, oyuncu acilen hastaneye götürülerek ameliyata alındı.
Evine dinlenmeye çekildi

                                    
                                    Operasyonda kalp damarlarına üç stent takılan oyuncu, birkaç gün hastanede müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi.
Evine dinlenmeye çekildi Operasyonda kalp damarlarına üç stent takılan oyuncu, birkaç gün hastanede müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >