Ünlü oyuncu Cem Özer'den sevindiren haber geldi

Set kazası geçirerek yoğun bakıma kaldırılan ünlü oyuncu Cem Özer'in sağlık durumu iyiye gidiyor.
Set kazası geçirerek yoğun bakıma kaldırılan ünlü oyuncu Cem Özer'in sağlık durumu iyiye gidiyor.

18 gün önce sette kaza geçirerek yoğun bakıma kaldırılan ünlü oyuncu Cem Özer'in kızı Cemre Özer, babasının sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Özer'in kızı, "Babam, yoğun bakımdan yeni çıktı" dedi.

Sinan Çetin’in yönettiği 'İstasyon' filminin çekimleri sırasında rol gereği setteki çukura düşen Cem Özer’in sağ ayağı iki yerinden kırdı. Tedavi için İstanbul'a getirilen Özer, sağlık durumu kötüleşince yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Cem Özer'in kızı Cemre Özer, 18 gün önce sette kaza geçirerek yoğun bakıma kaldırılan babasının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Cem Özer'in kızı Cemre, daha önce şu açıklamada bulunmuştu:

"Babam şu an yoğun bakımda uyutuluyor. Ayağındaki kırık sonrası oksijen tedavisi görüyordu. Hava ya da yağ embolisi başına sıçramış. Dün yoğun bakıma alındı. Şu an hiçbir şey söyleyemiyor doktorları. Biz de çaresizce bekliyoruz."


Set kazası geçirdi
Oyuncu Cem Özer 18 gün önce Afyonkarahisar'daki film çekimleri sırasında sette kaza geçirip ayağını kırmıştı.
Set kazası geçirdi Oyuncu Cem Özer 18 gün önce Afyonkarahisar'daki film çekimleri sırasında sette kaza geçirip ayağını kırmıştı.
"Babam yoğun bakımdan çıktı"
Ünlü sanatçının kızı Cemre Özer ''Babam dün odaya çıktı, yoğun bakımdan yeni çıktığı için tedavisi biraz daha sürecek'' açıklamasında bulundu.
"Babam yoğun bakımdan çıktı" Ünlü sanatçının kızı Cemre Özer ''Babam dün odaya çıktı, yoğun bakımdan yeni çıktığı için tedavisi biraz daha sürecek'' açıklamasında bulundu.
Durumu iyiye gidiyor
Tedavi için İstanbul'a getirilen Özer'in sağlık durumu kötüleşmiş ve yoğun bakıma alınmıştı. Hastaneden yapılan açıklamaya göre Özer'in durumu iyiye gidiyor.
Durumu iyiye gidiyor Tedavi için İstanbul'a getirilen Özer'in sağlık durumu kötüleşmiş ve yoğun bakıma alınmıştı. Hastaneden yapılan açıklamaya göre Özer'in durumu iyiye gidiyor.
"Ben de çukura gerçekten düştüm" 
59 yaşındaki oyuncu, kaza sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Film çekimi sırasında düşme kalkma sahnelerinin olduğu kare çekiliyordu. Dengesiz düşünce kendim ettim kendim buldum. İki tane kırığımız var. Bu durum çekimleri yönetmen açısından etkiler tabii. Ama ben devam edeceğim. Gösteri devam etmeli. Balmahmut köyünde istasyon sahnesini çekerken bir ayı çukuruna düşmem gerekiyordu. Ben de çukura gerçekten düştüm."
"Ben de çukura gerçekten düştüm" 59 yaşındaki oyuncu, kaza sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Film çekimi sırasında düşme kalkma sahnelerinin olduğu kare çekiliyordu. Dengesiz düşünce kendim ettim kendim buldum. İki tane kırığımız var. Bu durum çekimleri yönetmen açısından etkiler tabii. Ama ben devam edeceğim. Gösteri devam etmeli. Balmahmut köyünde istasyon sahnesini çekerken bir ayı çukuruna düşmem gerekiyordu. Ben de çukura gerçekten düştüm."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >