Ünlü oyuncu Cemal Hünal mahkemelik oldu

​Ünlü oyuncu Cemal Hünal mahkemelik oldu
​Ünlü oyuncu Cemal Hünal mahkemelik oldu

Rol aldığı "Atçalı Kel Mehmet" filminden ücretini alamadığını belirten Hünal, yapımcısıyla mahkemelik oldu.

Ünlü oyuncu Cemal Hünal, rol aldığı "Atçalı Kel Mehmet" filmi ile gündemde.

Hem Yusuf Efe karakterini canlandıran hem de ekibe okçuluk ve binicilik dersi veren ünlü oyuncu, tüm bu çalışmalarının karşılığı olan parasını alamadığını iddia etti.

Facebook hesabından bir açıklamada bulunan Hünal: "Bu filmin yapımcıları emek hırsızı ve ahlak yoksunu! Galada orada olmayacağım” dedi.

Yapımcıdan ise Hünal'a tepki gecikmedi. Hünal'ı suçlayan filmin teknik yapımcısı Ali Rıza Cankorur'dan: "Emek hırsızı olan, senin çeşitli bahanelerle setten emrivaki yaparak keyfi ayrılmalarına rağmen paranı ödemezdi" dedi.

Hünal'ın cevaben verdiği: "Sen yalancı, üçkağıtçının tekisin. Set ekibi sizden para alamadı. Herkesle icralıksın" şeklindeki tepkisi ise bardağı taşıran son damla oldu.

Filmin yapımcısı Güler Nalbantoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek Hünal'ın bu sözleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yapımcının avukatı ise: “Cemal Bey'in yapmış olduğu filme zarar verici açıklamalarıyla ilgili hukuki yollara başvuruyoruz. Kendisinin şirketimizden hiçbir hak ve alacağı yoktur" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >