Ünlü oyuncu Filiz Akın'dan hayranlarını kahreden haber!

Filiz Akın
Filiz Akın

15 sene önce yakalandığı kanseri yenen ünlü Yeşilçam oyuncusu Filiz Akın'dan kötü haber!

Daha önce nazofarenks kanserini yenen ünlü Yeşilçam oyuncusu Filiz Akın, sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabında açıklama yaptı.

Akın açıkladı!
2002'de yakalandığı burun ve ağız arkası kanserini (nazofarenks) yenen Filiz Akın, yüz felci atlattığını açıkladı.
Akın açıkladı! 2002'de yakalandığı burun ve ağız arkası kanserini (nazofarenks) yenen Filiz Akın, yüz felci atlattığını açıkladı.
"Çok az kaldı sanırım"
Radyoterapi yüzünden beynine iltihap gittiğini söyleyen Filiz Akın şunları söyledi: “Yoğun radyoterapi almış olan tarafta, kulak zarını delen ve ilaçlara rağmen beyne doğru ilerleyen bir iltihap söz konusuydu. Bir ara yüz felcine doğru gitti ama zamanında başlatılan kortizon tedavisiyle geri dönüyor gibi. Tedavi artık evde devam etmekte. Merak etmeyin, iyileşmeme çok az kaldı sanırım."
"Çok az kaldı sanırım" Radyoterapi yüzünden beynine iltihap gittiğini söyleyen Filiz Akın şunları söyledi: “Yoğun radyoterapi almış olan tarafta, kulak zarını delen ve ilaçlara rağmen beyne doğru ilerleyen bir iltihap söz konusuydu. Bir ara yüz felcine doğru gitti ama zamanında başlatılan kortizon tedavisiyle geri dönüyor gibi. Tedavi artık evde devam etmekte. Merak etmeyin, iyileşmeme çok az kaldı sanırım."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >