Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, eşi Edip Burak Ertoğan'dan tek celsede boşandı

​Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, eşi Edip Burak Ertoğan'dan tek celsede boşandı
​Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, eşi Edip Burak Ertoğan'dan tek celsede boşandı

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, 3 yıldır evli olduğu eşi Edip Burak Ertoğan'dan tek celsede boşandı.

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, eşi Edip Burak Ertoğan'dan tek celsede boşandı. 31 yaşındaki oyuncu, boşanacağını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Oyuncu, "Eşim Burak Ertoğan'la uzun bir süredir ayrı sürdürdüğümüz evliliğimizi hukuki olarak da sonlandırmaya karar verdik. İçinde bulunduğumuz yoğun gündemde, bizim içinde hassas olan bu süreçte herkesin anlayışını bekliyoruz" notunu paylaşmıştı.

Gonca Vuslateri ile Edip Burak Ertoğan, 31 Aralık 2015 tarihinde evlenmişti. Vuslateri, evlilik haberini de tıpkı boşanma haberinde olduğu gibi sosyal medyadan duyurmuştu.

Gonca Vuslateri hakkında
2 Eylül 1986 tarihinde Bursa‘da doğmuştur. Bursa'da doğduktan sonra babası astsubay olduğu için görevi dolayısıyla yaklaşık 8 yıl Adana‘da lojmanda yaşamıştır. Babası 1994 yılında emekli olunca tekrar Bursa'ya taşınmıştır. 1998'de anne-babası boşanınca, annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul‘a teyzesinin yanına yerleşmiştir.
Gençliği Kadıköy'de geçmiştir. İlkokul 2'nci sınıftan itibaren oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. Kadıköy İntaş Lisesinden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümüne gitmeye başlamış ve buradan mezun olmuştur. Aslı Vuslateri adında müzisyen bir ablası vardır. “Dot” tiyatrosunda oyuncu olarak çalışmıştır.
Gonca Vuslateri hakkında 2 Eylül 1986 tarihinde Bursa‘da doğmuştur. Bursa'da doğduktan sonra babası astsubay olduğu için görevi dolayısıyla yaklaşık 8 yıl Adana‘da lojmanda yaşamıştır. Babası 1994 yılında emekli olunca tekrar Bursa'ya taşınmıştır. 1998'de anne-babası boşanınca, annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul‘a teyzesinin yanına yerleşmiştir. Gençliği Kadıköy'de geçmiştir. İlkokul 2'nci sınıftan itibaren oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. Kadıköy İntaş Lisesinden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümüne gitmeye başlamış ve buradan mezun olmuştur. Aslı Vuslateri adında müzisyen bir ablası vardır. “Dot” tiyatrosunda oyuncu olarak çalışmıştır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >