Ünlü oyuncu Gürkan Uygun'dan 'Kurtlar Vadisi' açıklaması

Ünlü oyuncu Gürkan Uygun-Arşiv
Ünlü oyuncu Gürkan Uygun-Arşiv

'Kurtlar Vadisi'nde 9 yıl boyunca canlandırdığı 'Memati Baş' karakteriyle tanınan Gürkan Uygun, dizinin yeniden başlayacağı yönündeki iddialar hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Bu söylentileri ben de sizler gibi duyuyorum ama bir bilgim yok" dedi.

Gürkan Uygun, önceki gün Türkiye Lider Markalar Ödülleri Töreni'nde 'Yaşam Boyu Başarı' ödülünü aldı.

Muhabirlerle sohbet eden oyuncu, "Böyle bir ödüle layık görülmek çok hoş bir duygu. En son canlandırdığım 'Hasan Sabbah' karakteri çok sevildi. Görüştüğüm yeni projeler var. Çok yakında bir sürpriz yapabilirim. Ben proje seçerken dijital ya da geleneksel medya ayrımı yapmıyorum. Benim için en önemli olan şey senaryo..." diyerek, duygularını ifade etti.

Habertürk'ten haberine göre; 'Kurtlar Vadisi'nin yeniden başlayacağı yönündeki iddialar hakkında konuşan Gürkan Uygun, "Bu söylentilerini ben de sizler gibi duyuyorum ama bir bilgim yok" dedi.

Uygun, ödülünü Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin elinden aldı.

47 yaşındaki ünlü oyuncu Gürkan Uygun, 'Kurtlar Vadisi'nde 9 yıl boyunca canlandırdığı 'Memati Baş' karakteriyle tanınmıştı.

  • Gürkan Uygunkimdir?
  • Gürkan Uygun, 27 Mayıs 1974 yılında İzmit Yarımca'da dünyaya gelmiştir. Tiyatro ile Lise yıllarında tanışmış, 1990 senesinde amatör tiyatroya başlamıştır. Aile Kökeni Gürcistan'a dayanan Gürkan Uygun aslen Ordu'ludur. Lise yıllarında tiyatro yapmaya başlayan Gürkan Uygun, bu sevdası uğruna 1993 yılında İstanbul’a yerleşti. Dormen Tiyatro’sunda eğitim alan Gürkan Uygun, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezundur.
  • 2008 yılında Şebnem Ceylan ile evlenen oyuncunun bu evliliğinden Mihriban Balım isminde bir kızı ve Ateş isminde bir oğlu vardır. Tatlı Kaçıklar, Deli Yürek, Yılan Hikayesi, Aşkım Aşkım, Şapkadan Babam Çıktı, Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Pusu, Kurtlar Vadisi Terör, Muhteşem Yüzyıl, Kaçak ve Bu Şehir Arkandan Gelecek gibi bir çok sinema ve dizide rol alan Gürkan Uygun, şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde Halil karakterine hayat vermektedir. Gürkan Uygun, 1,80 metre boyunda, 76 kilo ve İkizler burcudur.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >