Ünlü oyuncu halk otobüsüne binerken görüntülendi!

Asena
Asena

Ünlü oyuncu halk otobüsüne binerken görüntülendi, hayranları şoke oldu!

Ünlü oyuncu Asena Tuğal, önceki gün Levent'ten Mecidiyeköy'e gitmek için halk otobüse binerken görüntülendi.

Halk otobüsüne binerken görüntülendi!
Ünlü oyuncu Asena Tuğal, önceki gün Levent'ten Mecidiyeköy'e giden halk otobüsüne bindi.
Halk otobüsüne binerken görüntülendi! Ünlü oyuncu Asena Tuğal, önceki gün Levent'ten Mecidiyeköy'e giden halk otobüsüne bindi.
"İstanbul trafiğinde araba kullanmak delilik" 
Daha önce bisikletiyle görüntülenen ünlü isim, "İstanbul trafiğinde araba kullanmak delilik" açıklamasında bulunmuştu.
"İstanbul trafiğinde araba kullanmak delilik" Daha önce bisikletiyle görüntülenen ünlü isim, "İstanbul trafiğinde araba kullanmak delilik" açıklamasında bulunmuştu.
"Arabayı sattım!"
Bisikletle görüntülenen ünlü oyuncu Asena Tuğal "Çevreye de zarar vermiyorsun. Arabayı sattım 1 yıldır elektrikli bisiklete biniyorum. Şehir içinde çok rahat. Aynı anda spor yapmış oluyorsun. Bence herkes yavaş yavaş geçmeli bisiklete" açıklamasında bulunmuştu.
"Arabayı sattım!" Bisikletle görüntülenen ünlü oyuncu Asena Tuğal "Çevreye de zarar vermiyorsun. Arabayı sattım 1 yıldır elektrikli bisiklete biniyorum. Şehir içinde çok rahat. Aynı anda spor yapmış oluyorsun. Bence herkes yavaş yavaş geçmeli bisiklete" açıklamasında bulunmuştu.
Asena Tuğal kimdir?
1984 yılında İstanbul'da doğan Asena, 2000 den itibaren TGRT, Kanal D ve Show TV de haber muhabiri olarak çalıştı. Aynı zamanda kürek sporunda uluslararası dereceleri olan bir sporcudur. Tekvando sporunda siyah kuşak sahibi olup ülkemizi Milli Takım kadrosunda temsil etmiştir.
 
Boğaziçi Üniversitesi'nde double major yapmış ve aynı dönemde Matematik Fen Bilimleri Fakültesi'nden mezun olmuştur.
Asena Tuğal kimdir? 1984 yılında İstanbul'da doğan Asena, 2000 den itibaren TGRT, Kanal D ve Show TV de haber muhabiri olarak çalıştı. Aynı zamanda kürek sporunda uluslararası dereceleri olan bir sporcudur. Tekvando sporunda siyah kuşak sahibi olup ülkemizi Milli Takım kadrosunda temsil etmiştir. Boğaziçi Üniversitesi'nde double major yapmış ve aynı dönemde Matematik Fen Bilimleri Fakültesi'nden mezun olmuştur.
Dizileri
2008 yılında Akasya Durağı, 2009 yılında Ömre Bedel ve 2010 yılında da Öğretmen Kemal dizilerinde rol almıştır.
Dizileri 2008 yılında Akasya Durağı, 2009 yılında Ömre Bedel ve 2010 yılında da Öğretmen Kemal dizilerinde rol almıştır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >