Ünlü oyuncu Leyla Bilginel'den Sağlık Bakanlığı'na teşekkür

​Ünlü oyuncu Leyla Bilginel'den Sağlık Bakanlığı'na teşekkür
​Ünlü oyuncu Leyla Bilginel'den Sağlık Bakanlığı'na teşekkür

Sivirisinek ısırması sonucu Dang Humması hastalığına yakalanan oyuncu Leyla Bilginel, sağılığına kavuştu. Bilginel, kendisini tedavi için Türkiye'ye getiren Sağlık Bakanlığı'na teşekkür etti.

Tayland'da sivrisinek ısırması sonucu yakalandığı Dang Humması hastalığının ardından tedavi için Türkiye’ye getirilen oyuncu Leyla Bilginel, iyileşmesinin ardından ilk kez konuştu. Oyuncu Bilginel, kendisini tedavi için Türkiye'ye getiren Sağlık Bakanlığı'na teşekkür etti.

Sağlığına kavuştuktan sonra Tayland'a geri dönen Leyla Bilginel, durumu hakkında, "Sağlık konusunda çağ atlamış bir ülkeyiz. Gittiğimiz devlet hastanesinde çok güzel bir tedavi süreci geçirdim. Ülkeme getiren Sağlık Bakanlığı'na ve ekiplere çok şey borçluyum" açıklamasında bulundu.

Leyla Bilginel kimdir?

Leyla Bilginel
Leyla Bilginel

21 Aralık 1977 tarihinde Ankara'da doğdu. Aslen Karslıdır. Ankara Hacettepe Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Haber spikeri olarak iş yaşamına başladı. İki yıl devlet tiyatrolarından oyunculuk eğitimi aldı. Ardından önce reklam filmleri, katalog çekimleri derken oyunculuğa başlamış oldu. Çeşitli dizi filmlerde görev aldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >