Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, La Casa De Papel'in kadrosunda

Nesrin Cavadzade
Nesrin Cavadzade

Son olarak Bizim Hikaye dizisinde rol alan oyuncu Nesrin Cavadzade, La Casa De Papel'in kadrosu için teklif aldı.

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, La Casa De Papel dizisinin kadrosuna dahil oldu. Son dönemlerde Fox TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisindeki Tülay karakteriyle gündemde olan Nesrin Cavadzade, dünyaca ünlü dizinin görüşmeleri için Londra’ya gitti.

Televizyongazetesi'nde yer alan habere göre, Nesrin Cavadzade, senaryosundan müziğine her detayıyla tüm dünyada fırtınalar estiren “La Casa De Papel” dizisi için görüşmeye çağrıldı. Oyuncu, o önemli görüşme için geçen hafta Londra’ya gitti.

Seçmeler için yeniden çağrılacağı günü bekleyen Nesrin Cavadzade, ekibe alındığı takdirde dizide İstanbul kod adlı bir Türk kızını canlandıracak.

Nesrin Cavadzade hakkında

                                    
                                    Bakü’de doğdu ve Türkiye’ye 11 yaşında geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra 2 yıl boyunca Şahika Tekand Studio Oyuncuları’nda oyunculuk üzerine eğitim aldı.

  
Üniversiteden sonra “Yersiz Yurtsuz” dizisinde başrolü üstlenerek televizyon dünyasına adım attı ve projeden hemen sonra aynı zamanda dizinin de yönetmeni olan Cemal Şan’ın ünlü Aşk Üçlemesinin ikinci filmi olan “Dilber’in Sekiz Günü”nde başrolde yer aldı.

  
Bu filmdeki rolüyle Erzurum, Bursa ve Ankara Film Festivalleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllerina layık görüldü.
Nesrin Cavadzade hakkında Bakü’de doğdu ve Türkiye’ye 11 yaşında geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra 2 yıl boyunca Şahika Tekand Studio Oyuncuları’nda oyunculuk üzerine eğitim aldı. Üniversiteden sonra “Yersiz Yurtsuz” dizisinde başrolü üstlenerek televizyon dünyasına adım attı ve projeden hemen sonra aynı zamanda dizinin de yönetmeni olan Cemal Şan’ın ünlü Aşk Üçlemesinin ikinci filmi olan “Dilber’in Sekiz Günü”nde başrolde yer aldı. Bu filmdeki rolüyle Erzurum, Bursa ve Ankara Film Festivalleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllerina layık görüldü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >