Ünlü oyuncu Ogün Kaptanoğlu parmağını kırdı

Ogün Kaptanoğlu
Ogün Kaptanoğlu

Dört arkadaşıyla birlikte Avrupa turuna çıkan Ogün Kaptanoğlu, motor seyahati sırasında parmağını kırdı.

Ünlü oyuncu Ogün Kaptanoğlu, Kuzey Avrupa turu seyahati sırasında sağ ayak baş parmağını kırdı. On altı ülkeyi kapsayan Kuzey Avrupa turunda ufak bir kaza geçiren Kaptanoğlu, yabancı bir motosiklet gezginin düşürdüğü motoruna yardımcı olmaya çalışırken sağ ayak baş parmağını kırdı.

Ogün Kaptanoğlu
Ogün Kaptanoğlu

Talihsiz kaza sonrası doktorların istirahat etmelerini söylemelerine rağmen seyahat turuna devam eden Kaptanoğlu, Kuzey Avrupa turunda kendisi gibi oyuncu olan arkadaşı Yosi Mizrahi ile devam ediyor.

Yosi Mizrahi
Yosi Mizrahi

Ogün Kaptanoğlu kimdir?

Ogün Kaptanoğlu
Ogün Kaptanoğlu

29 Aralık 1977 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerini doğduğu şehir İzmir’de tamamlamıştır. Altı yıl modellik yapan Kaptanoğlu, televizyonlardan gelen tekliflerle iki ayrı konsept de programlar sunmaya başlamıştır, bu dönemde 3 ayrı reklam filminde de rol almıştır. 2003 yılında Hababam Sınıfı Merhaba adlı filmde rol almıştır. Bunu takip eden Hababam Sınıfı serisinde yardımcı oyuncu olarak görev almıştır. Ulusal kanallarda ve dizilerde oyunculuğunu sürdürmüştür. 2006 yılında senarist Osman Dikiciler'in tavsiyesi üzerine yönetmen Aytan Gönülşen'nin Kardan Adamlar adlı filminde Hazım Körmükçü ile ilk başrol oyunculuğu performansını göstermiştir. Bu filmle 2006 Antalya Film Festivali'nde yarışmış ve Kartal Tibet'in yönetmenliğinde “Amerikalılar Karadeniz’de” adlı filmde rol almıştır. Daha bir çok yapım da rol almış olan Ogün Kaptanoğlu, oyunculuğun yanında serbest dalış, dağcılık ve motor sporları ile de ilgilenmektedir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >
KAYNAK / MİLLİYET CADDE