Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu'dan sevenlerini hüzünlendiren paylaşım

​Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu'dan sevenlerini hüzünlendiren paylaşım

Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Koriş karakteriyle ünlenen oyuncu Onur Büyüktopçu, doğum gününü sosyal medyadan yayınladığı duygusal bir paylaşım ile kutladı.

Şu sıralar fenomen yarışma programının sunuculuğunu yapan, Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Koriş karakteriyle ünlenen oyuncu Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz gün doğum gününü kutladı.

"Hiç rehberim olmadı bu hayatta"
Doğum gününden çekildiği fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Büyüktopçu, altına şu uzun metni yazdı; "Büyüdüm..Rehberim olmadı bu yolculukta..Sadece hissettim,durmadım,durmadan yürüdüm..Ne çok şey biriktirdim,ne çok an..Yasadığım her şeye şükrettim, sorgulamadım.. Başına buyruk oldum ama inatlaşmdım da hayatla..Dedim kendi kendime vardır bir bildiği..Bir bilene de sormadım..Neden diye..Bildim her sabah doğan güneşi..Geceyi de sevdim, ötekileştirmedim. Gece benim gündüz de..Simdi rüzgarla sarmaş dolaş olma zamanı.. Çok şükür anıma..Teşekkür ederim hayata.."
"Hiç rehberim olmadı bu hayatta" Doğum gününden çekildiği fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Büyüktopçu, altına şu uzun metni yazdı; "Büyüdüm..Rehberim olmadı bu yolculukta..Sadece hissettim,durmadım,durmadan yürüdüm..Ne çok şey biriktirdim,ne çok an..Yasadığım her şeye şükrettim, sorgulamadım.. Başına buyruk oldum ama inatlaşmdım da hayatla..Dedim kendi kendime vardır bir bildiği..Bir bilene de sormadım..Neden diye..Bildim her sabah doğan güneşi..Geceyi de sevdim, ötekileştirmedim. Gece benim gündüz de..Simdi rüzgarla sarmaş dolaş olma zamanı.. Çok şükür anıma..Teşekkür ederim hayata.."
Büyüktopçu'nun bu paylaşımı üzdü
36 yaşına giren oyuncunun bu paylaşımı sevenlerini üzdü. Sosyal medyada 1 milyon takipçisi bulunan oyuncuya, sevgi dolu sözler ve paylaşımlar yapıldı. Büyüktopçu, tüm mesajları okuduğunu belirterek herkese teşekkür etti.
Büyüktopçu'nun bu paylaşımı üzdü 36 yaşına giren oyuncunun bu paylaşımı sevenlerini üzdü. Sosyal medyada 1 milyon takipçisi bulunan oyuncuya, sevgi dolu sözler ve paylaşımlar yapıldı. Büyüktopçu, tüm mesajları okuduğunu belirterek herkese teşekkür etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >