Ünlü oyuncu Seda Akman, Aşk ve Mavi dizisine dahil oldu

Aşk ve Mavi
Aşk ve Mavi

Üçüncü sezonuna başlayacak olan Aşk ve Mavi dizisine ünlü oyuncu Seda Akman dahil oldu.

Başrolünde Emrah Erdoğan ve Burcu Kıratlı'nın yer aldığı ve bu yıl üçüncü sezonuna başlayacak olan Aşk ve Mavi dizisi kadrosunu genişletiyor.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği dizide, Ali ve Mavi'nin aşk hikayesi konu ediliyor.

Seda Akman
Seda Akman

Yeni sezon çekimlerinin başlamasıyla diziye Yüksel karakteriyle Seda Akman dahil oldu. Aşk ve Mavi'ye evet demesinin en önemli sebebinin oynayacağı karakter olduğunu söyleyen Akman, "Yüksel, hayatta sahip olduklarını zorluklarla kazanmış, hırslı ve saplantılı bir kadın. Bu rolün hem hayatıma, hem mesleğime büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Ayrıca, bu işin Kapadokya'da çekiliyor olması da beni cezbetti. İlk kez şehir dışında bir dizi de çalışıyorum. Bunu tecrübe etmeliydim" dedi.

Seda Akman hakkında

Seda Akman
Seda Akman

13 Ocak 1978 tarihinde Kütahya’da dünyaya geldi. Liseden sonraki 4 yılını Ankara'da geçirdi. 1997 yılında Ankara Bilkent Üniversitesi'nde diksiyon ve oyunculuk üzerine üç aylık bir kurs gördükten sonra aynı yıl Kanal 6’da Jetset adında bir TV programı sundu. Ankara'da yaşadığı dönemde 1998'de Miss Palmolive seçildi. Aynı yıl Miss Intercontinental yarışmasında dördüncü oldu. 1999'da Best Model of Turkey yarışmasında Best Fotomodel seçildi. 1999 yılında İstanbul'a yerleşti. 2000-2004 yılları arasında Number One ve Dream TV’de farklı programlarda sunuculuk yaptı. 2003 yılından beri TV dizilerinde oyunculuk yapmaya devam eden Seda Akman, ilk olarak ATV'de yayınlanan Ölümsüz Aşk adlı dizide rol aldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >