Ünlü oyuncu Sinem Kobal'dan hakkında çıkan iddialara yanıt

Sinem Kobal
Sinem Kobal

Ünlü oyuncu Sinem Kobal'ın, 3 hafta önce bebeğini düşürdüğü iddia edilmişti. Kobal'dan o haberlere açıklama geldi.

Ünlü oyuncu Sinem Kobal hakkında, 3 hafta kadar önce bebeğini düşürdüğü yönünde haberler çıkmıştı. Kobal'ın üzgün olduğu ve moral depolamak için tatile gittiği belirtilmişti.

Sinem Kobal'dan, çıkan bu haberler hakkında bir açıklama geldi. Ünlü oyuncu, düşük yaptığı yönünde çıkan haberleri, "Hakkımda çıkan haberler tamamen hayal ürünüdür" açıklamasıyla yalanladı.

İşte Sinem Kobal'ın o açıklaması

Sinem Kobal'ın açıklaması
Sinem Kobal'ın açıklaması

Sinem Kobal kimdir?

Sinem Kobal
Sinem Kobal

14 Ağustos 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Henüz okula başlamadan önce bale eğitimi almaya başlayan Kobal, 1991–1999 yılları arasında, sekiz yıl boyunda bale eğitimine devam etti. Ortaokul yıllarında okulun basket takımıyla beraber İstanbul şampiyonluğu kazanan Kobal, oyunculuk kariyerine başladıktan sonra spordan kopmadı ve aikido yaptı. Dormen Tiyatrosu’nda başlayan oyunculuk kariyeri, henüz 13 yaşındayken kadrosuna katıldığı Dadı adlı diziyle profesyonel bir boyut kazandı. Selena dizisiyle Jetix Çocuk Ödülleri’nde En Sevilen Türk Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü’nden mezun oldu. Meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile evlidir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >