Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'e Asyalı yapımcılardan şaşırtan teklif

Tuba Büyüküstün
Tuba Büyüküstün

Yakın zamanda yeni bir dizi projesi ile ekrana dönmesi beklenen Tuba Büyüküstün'e, Asyalı yapımcılardan teklif geldi.

Geçtiğimiz yıl Asya Film Festivali'nde jüri üyeliği yapan oyuncu Tuba Büyüküstün'e, Asyalı yapımcılardan teklif geldi. Bağımsız bir Japon filminde oynaması için teklif alan ünlü oyuncunun, bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

Tuba Büyüküstün hakkında
Gerçek ismi ile Hatice Tuba Büyüküstün, 5 Temmuz 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ailesi Erzurum kökenlidir. İstanbul Özel Doğuş Okulları'nda ortaöğrenimi tamamlayan Büyüküstün, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünü kazandı. Bir yandan üniversite öğrenimine devam ederken bir yandan da reklam filmlerinde rol alarak oyunculuk dünyasına adımını atan Büyüküstün, yönetmen Tomris Giritlioğlu sayesinde profesyonel kariyerine başladı.
Tuba Büyüküstün hakkında Gerçek ismi ile Hatice Tuba Büyüküstün, 5 Temmuz 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ailesi Erzurum kökenlidir. İstanbul Özel Doğuş Okulları'nda ortaöğrenimi tamamlayan Büyüküstün, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünü kazandı. Bir yandan üniversite öğrenimine devam ederken bir yandan da reklam filmlerinde rol alarak oyunculuk dünyasına adımını atan Büyüküstün, yönetmen Tomris Giritlioğlu sayesinde profesyonel kariyerine başladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >