Ünlü oyuncu yakında final yapacak olan diziden ayrılıyor

​Ünlü oyuncu yakında final yapacak olan diziden ayrılıyor
​Ünlü oyuncu yakında final yapacak olan diziden ayrılıyor

Pazar akşamlarının sevilen dizisinde flaş bir ayrılık yaşanıyor. Dizinin yakın zamanda final yapması da gündemde.

Atv'nin bir sezondur devam eden iddialı dizisi Cennet'in Gözyaşları'nda sona doğru gelindi. Dizinin ana karakterlerinden birini canlandıran Yusuf Akgün'ün diziden ayrılıyor.

Medyatava'da yer alan habere göre; dizi kalan beş bölümünde kadrosuna Fatih Dönmez'i katıyor. Hikayenin ana karakterlerinden Orhan Soyer'i canlandıran Yusuf Akgün ise yayınlanacak olan yeni bölüm ile diziden ayrılıyor.

Yusuf Akgün hakkında
11 Eylül 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. Liseyi Bilge Kağan Lisesinde okuyan Akgün, bu yıllarda William Shakespeare'in Bir Yaz Gecesi Rüyası'nda Lysander rolüyle sahneye çıktı. 2003 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü burslu kazandı. Master yaptı, workshoplara katıldı. 2004 yılında Orta oyuncularda Ferhan Şensoy'un asistanı olarak çalıştı. 2004'te Teoman'ın filmi Balans ve Manevra'ya Engin Cezzar'ın tavsiyesiyle dahil oldu. 2007 yılında Hepsi 1 dizisinde Korkut karakterini canlandırdı.
Yusuf Akgün hakkında 11 Eylül 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. Liseyi Bilge Kağan Lisesinde okuyan Akgün, bu yıllarda William Shakespeare'in Bir Yaz Gecesi Rüyası'nda Lysander rolüyle sahneye çıktı. 2003 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü burslu kazandı. Master yaptı, workshoplara katıldı. 2004 yılında Orta oyuncularda Ferhan Şensoy'un asistanı olarak çalıştı. 2004'te Teoman'ın filmi Balans ve Manevra'ya Engin Cezzar'ın tavsiyesiyle dahil oldu. 2007 yılında Hepsi 1 dizisinde Korkut karakterini canlandırdı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >