Ünlü oyuncu Yıldırım Öcek vefat etti

Rahatsızlığı sebebiyle yoğun bakımda bulunan ünlü oyuncu Yıldırım Öcek, vefat etti
Rahatsızlığı sebebiyle yoğun bakımda bulunan ünlü oyuncu Yıldırım Öcek, vefat etti

Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Sadettin Bey rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Yıldırım Öcek, bir süredir komadaydı. Ünlü oyuncu yaşam mücadelesini kaybetti.

Ünlü oyuncu Yıldırım Öcek, bugün vermiş olduğu yaşam mücadelesini kaybetti. Oyuncu, mide küçültme ameliyatı olmuş, ameliyat sonrası gereken tedavi ve bakımlara gitmemesi sebebiyle metabolizma sıkıntıları yaşamaya başlamıştı.

Yıldırım Öcek, ameliyat sonrası önlenemez bir zayıflama sürecine girmişti
Yıldırım Öcek, ameliyat sonrası önlenemez bir zayıflama sürecine girmişti

Zayıflaması bir türlü durdurulamayan Öcek, 4 gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Ses sanatçısı Onur Akay, oyuncunun komada olduğunu ve tedaviye yanıt vermediğini belirtmişti.

Haberi, Öcek'in meslektaşı İrfan Kangı Instagram şu sözlerle duyurdu:

"Bir güzel adamı, bir şahane adamı daha kaybetmişiz bugün. Neşeli bir şekilde oyuna hazırlanırken geldi acı haber.Bu akşam tüm alkış ve kahkahalar,dualarımızla Yıldırım abimize. Ruhu şad, mekanı cennet olsun."

Yıldırım Öcek kimdir?

16 Haziran 1952 tarihinde İstanbul’da doğan oyuncu Yıldırım Öcek, televizyona ilk olarak Atilla Arcan ve Yalçın Menteş ile adım attı. Profesyonel anlamda ilk oyununu Nejat Uygur Tiyatrosu'nda yaptı ve oyunculuğu Uygur'dan öğrendi. ‘Avrupa Yakası' ve ‘Zengin Kız Fakir Oğlan' dizisinde canlandırdığı rollerle herkesin beğenisini kazanan Öcek, çok sayıda film ve dizide rol aldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >