Ünlü oyuncudan hayranlarını üzen itiraf: Evimi ipotek ettirmeyi düşündüm

​Ünlü oyuncudan hayranlarını üzen itiraf: Evimi ipotek ettirmeyi düşündüm
​Ünlü oyuncudan hayranlarını üzen itiraf: Evimi ipotek ettirmeyi düşündüm

Ünlü oyuncu, katıldığı bir etkinlikte, anlatırken hem kendisinin hem de dinleyenlerin gözlerini yaşla dolduran bir itirafta bulundu.

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, rol aldığı Kürk Mantolu Madonna oyununun, Vodafone ile olan işbirliği tanıtımı için düzenlenen etkinliğe katıldı. Oyunun aynı zamanda yapımcısı olan Ünsal, rol arkadaşları ile birlikte, katılımcılar ile bir araya geldi ve bazı özel itiraflarda bulundu.

Kürk Mantolu Madonna oyunu ekibi
Kürk Mantolu Madonna oyunu ekibi

Oyunun hazırlık aşamasında çok zorlandığını gözleri dolarak anlatan Tuba Ünsal, "Çok zor bir yolculuk oldu. Yeri geldi, 'Evi mi ipotek ettirsem acaba' diye düşündüm. Bana, 'Batarsın' diyenler oldu. Ama umudumu kaybetmedim." dedi.

Sabahattin Ali'nin 1943 yılında yayımlanan "Kürk Mantolu Madonna" romanından uyarlanan oyun; İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da olmak üzere 4 ilde toplam 37 gösterimle 22 bini aşkın izleyiciye ulaşarak önemli bir başarıya imza attı. Oyun, sezon başından bu yana kapalı gişe oynuyor.
Tuba Ünsal hakkında
7 Aralık 1981 tarihinde Denizli'de doğdu. Lisede okurken, voleybol takımında ve tiyatro kulübünde yer aldı. Üniversiteye Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü'nde başladı. Birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara verdi. İstanbul Bilgi Üniversitesinde eğitimini tamamladı.1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldı. Ardından profesyonel olarak mankenlik yapmaya başladı. Fransa'ya gitti ve burada 'Kartal Sanat Tiyatrosu'na girdi. 'Rıfat Ilgaz Sahnesi'nde oyunculuk yaptı. Los Angeles'ta Stella Eller akademide oyunculuk eğitimi aldı.
Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyon programları yaptı. 2003 yılında Yılmaz Erdoğan'ın çektiği "Vizontele Tuuba" filminde oynayarak şöhreti yakaladı.
Tuba Ünsal hakkında 7 Aralık 1981 tarihinde Denizli'de doğdu. Lisede okurken, voleybol takımında ve tiyatro kulübünde yer aldı. Üniversiteye Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü'nde başladı. Birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara verdi. İstanbul Bilgi Üniversitesinde eğitimini tamamladı.1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldı. Ardından profesyonel olarak mankenlik yapmaya başladı. Fransa'ya gitti ve burada 'Kartal Sanat Tiyatrosu'na girdi. 'Rıfat Ilgaz Sahnesi'nde oyunculuk yaptı. Los Angeles'ta Stella Eller akademide oyunculuk eğitimi aldı. Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyon programları yaptı. 2003 yılında Yılmaz Erdoğan'ın çektiği "Vizontele Tuuba" filminde oynayarak şöhreti yakaladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >