Ünlü oyuncudan yıllar sonra gelen itiraf!

Ozan Güven

Ünlü oyuncu, yaptığı paylaşım ile oyunculuğa başlama sebebini açıkladı.

Ünlü oyuncu Ozan Güven, sosyal medya hesabı üzerinden oyunculuğa başlama sebebini açıkladı. Usta oyuncu Şener Şen'in başrolünü oynadığı Şekerpare filminden çekilmiş bir karesi önünde poz veren Güven, bu pozu Instagram hesabından şu sözler ile paylaştı, “Şekerpare, “Ziver Bey” oyuncu olma sebebimdir...Teşekkür ederim."

“Şekerpare” “Ziver Bey” oyuncu olma sebebimdir...Teşekkür ederim @cagatay_odabas 🎨

Ozan Güven (@ozan.guven)'in paylaştığı bir gönderi ()

Ozan Güven hakkında
19 Mayıs 1975 tarihinde dünyaya geldi. İzmir Belediye Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi. Şehla olduğu gerekçesiyle Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne kabul edilmedi. Bunun üzerine aynı okulun modern dans bölümünde akademik eğitimini tamamladı. İlk önemli rolünü İkinci Bahar dizisinde oynadı. Burada, oyunculuğa başlama sebebi olarak gördüğü Şener Şen ile baba-oğul rolüyle kamera karşısına geçme şansını elde etti. Yönetmen Türkan Derya ile olan 5 yıllık evliliğinden Ali adında bir oğlu bulunmaktadır.
Ozan Güven hakkında 19 Mayıs 1975 tarihinde dünyaya geldi. İzmir Belediye Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi. Şehla olduğu gerekçesiyle Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne kabul edilmedi. Bunun üzerine aynı okulun modern dans bölümünde akademik eğitimini tamamladı. İlk önemli rolünü İkinci Bahar dizisinde oynadı. Burada, oyunculuğa başlama sebebi olarak gördüğü Şener Şen ile baba-oğul rolüyle kamera karşısına geçme şansını elde etti. Yönetmen Türkan Derya ile olan 5 yıllık evliliğinden Ali adında bir oğlu bulunmaktadır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >