Ünlü oyuncunun hayal kırıklığı! Son filmiyle büyük zarara uğradı

​Ünlü oyuncunun hayal kırıklığı! Son filmiyle büyük zarara uğradı

Ünlü oyuncu, büyük umutlarla vizyona girdiği yeni filmiyle büyük şok yaşadı.

Burak Özçivit'in büyük umutlarla yapımcılığını üstlendiği ve başrolünde oynadığı 'Can Feda' filmi beklenen ilgiyi görmedi. Magazin kulislerinde konuşulan iddiaya göre Burak Özçivit'in yakın çevresine, "Bu film beni çok yıprattı, yaklaşık olarak 13 milyon TL zarar ettim, bir iki seneye kendimi anca toparlarım" dediği öğrenildi.

Can Feda filmi, Almanya galalarında yaşadığı sorunlarla da gündeme gelmiş, sinema eleştirmenleri ise filme yönelik, "İki yakışıklı oyuncu bir araya getirildi mi gişe rekorları kırılacak sanılıyor. Oysa öyle bir durum yok" eleştirilerinde bulunmuştu.

Can Feda filminin konusu
Dünyanın en tehlikeli bölgelerinden birinde 7 yıldır iç savaş hüküm sürmektedir. Türk ordusu yanında hiçbir müttefik devlet olmadan bölgeye giriş yapar. Bölgede görevliler arasında Yüzbaşı Alparslan'ın komutasındaki 6 kişilik Özel Kuvvetler timi de vardır. Tim, aralarına katılan Yüzbaşı Pilot Onur ile birlikte Türk ordusuna karşı kurulan büyük bir tuzağı ortaya çıkarır. Tuzağı bozmak için zorlu şartlarda vatan millet uğruna teröristlere karşı yaşam savaşı veren tim için asıl sınav, vicdanını kaybetmeyip insan kalmayı başarabilmektir.
Can Feda filminin konusu Dünyanın en tehlikeli bölgelerinden birinde 7 yıldır iç savaş hüküm sürmektedir. Türk ordusu yanında hiçbir müttefik devlet olmadan bölgeye giriş yapar. Bölgede görevliler arasında Yüzbaşı Alparslan'ın komutasındaki 6 kişilik Özel Kuvvetler timi de vardır. Tim, aralarına katılan Yüzbaşı Pilot Onur ile birlikte Türk ordusuna karşı kurulan büyük bir tuzağı ortaya çıkarır. Tuzağı bozmak için zorlu şartlarda vatan millet uğruna teröristlere karşı yaşam savaşı veren tim için asıl sınav, vicdanını kaybetmeyip insan kalmayı başarabilmektir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >