Ünlü oyuncuya hapis şoku!

Hapis şoku
Hapis şoku

Ünlü sunucu ve oyuncu hapis cezasına çarptırıldı.

Alkollü araç kullanmak suçundan yargılanan manken, sunucu ve oyuncu Murat Başoğlu, 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hükmün açıklanması geri bırakıldı.
"Alkol değil, puro içtim"

                                    Ünlü manken, sunucu ve oyuncu Murat Başoğlu'nun kullandığı araç geçen yıl Arnavutköy'de trafik polisleri tarafından durduruldu. Alkolmetreyi üflemeyi reddeden Başoğlu, Arnavutköy polis karakoluna götürüldü. Burada 1.93 promil alkollü çıkan Başoğlu, savunmasında "Alkol değil, puro içtim. Bu yüzden alkollü çıktım" dedi.
"Alkol değil, puro içtim" Ünlü manken, sunucu ve oyuncu Murat Başoğlu'nun kullandığı araç geçen yıl Arnavutköy'de trafik polisleri tarafından durduruldu. Alkolmetreyi üflemeyi reddeden Başoğlu, Arnavutköy polis karakoluna götürüldü. Burada 1.93 promil alkollü çıkan Başoğlu, savunmasında "Alkol değil, puro içtim. Bu yüzden alkollü çıktım" dedi.
2 yıl hapis istemi
Ehliyetine el konulan Başoğlu hakkında "Alkollü araç kullanmak ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek" suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İstanbul 75. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık Murat Başoğlu avukatı ile birlikte katıldı.
2 yıl hapis istemi Ehliyetine el konulan Başoğlu hakkında "Alkollü araç kullanmak ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek" suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İstanbul 75. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık Murat Başoğlu avukatı ile birlikte katıldı.
"Pişmanım"

                                    Savunmasında alkol aldığını kabul ederek, "Alkol aldım evet. Ancak oranı düşüktü. Bu yüzden suçlamaları kabul etmiyorum. Pişmanım" diye konuştu. Başoğlu'nu 3 ay hapis cezasına çarptıran mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
"Pişmanım" Savunmasında alkol aldığını kabul ederek, "Alkol aldım evet. Ancak oranı düşüktü. Bu yüzden suçlamaları kabul etmiyorum. Pişmanım" diye konuştu. Başoğlu'nu 3 ay hapis cezasına çarptıran mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >