Ünlü oyuncuya uyuşturucudan 11 yıl 8 ay hapis cezası!

Hapis
Hapis

Uyuşturucu operasyonundan yakalanan ünlü oyuncunun cezası belli oldu! 11 yıl 8 ay

Dizi ve sinema oyuncusu Selim Erdoğan, "Uyuşturucu madde üretimi ve satışı" suçundan yargılandığı davada 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Evinde düzenek bulundu
Muğla'nın Marmaris ilçesindeki evinde uyuşturucu düzenekleri bulunan ünlü oyuncu Selim Erdoğan, 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Evinde düzenek bulundu Muğla'nın Marmaris ilçesindeki evinde uyuşturucu düzenekleri bulunan ünlü oyuncu Selim Erdoğan, 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
11 yıl 8 ay ceza!
Jandarma tarafından gözaltına alınan dizi ve sinema oyuncusu Selim Erdoğan, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden dava sonuçlandı ve Erdoğan 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
11 yıl 8 ay ceza! Jandarma tarafından gözaltına alınan dizi ve sinema oyuncusu Selim Erdoğan, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden dava sonuçlandı ve Erdoğan 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Evinde basıldı!
Çok sayıda diziden tanınan Erdoğan'ın Muğla Selimiye Mahallesi'ne yerleştikten sonra, evde uyuşturucu yetiştirdiği ve ticaretini yaptığı ihbar edildi. İhbar üzerine Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri akşam saatlerinde eve baskın düzenledi. Eve giren jandarma ekipleri, bir odada tamamen uyuşturucu yetiştirmek, kurutmak ve muhafaza etmek üzere kurulmuş düzenekle karşılaştı. Evde kavanozlar içinde ve paketlenmiş halde 840 gram da esrar ele geçirildi.
Evinde basıldı! Çok sayıda diziden tanınan Erdoğan'ın Muğla Selimiye Mahallesi'ne yerleştikten sonra, evde uyuşturucu yetiştirdiği ve ticaretini yaptığı ihbar edildi. İhbar üzerine Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri akşam saatlerinde eve baskın düzenledi. Eve giren jandarma ekipleri, bir odada tamamen uyuşturucu yetiştirmek, kurutmak ve muhafaza etmek üzere kurulmuş düzenekle karşılaştı. Evde kavanozlar içinde ve paketlenmiş halde 840 gram da esrar ele geçirildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >