Ünlü sanatçı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti

Alişan ve kardeşi Selçuk Tektaş
Alişan ve kardeşi Selçuk Tektaş

Ünlü sanatçı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, 20 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acılı haberi alan aile hastane önünde gözyaşlarına boğuldu. 41 yaşında hayatını kaybeden Tektaş, bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

Ünlü sanatçı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, 20 gün önce tespit edilen koronavirüs teşhisi nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Sarıyer Maslak'ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alınan Tektaş'ın durumu gece saatlerinde ağırlaştı.

Hastanede kendisine yapılan bütün müdahalelere rağmen Tektaş hayatını kaybetti. Acılı ailesi ve sevenleri hastane önüne gelerek göz yaşlarına boğuldu. Mahsun Kırmızıgül, Şarkıcı Berkay ve Ceylan acılı sanatçıyı teselli etmek için hastaneye geldi.

Cenazesi Teşvikiye Camisi'nden kaldırılacak

Haftalardır kardeşinden gelecek iyi haberi bekleyen ve bir an olsun hastane önünden ayrılmayan Alişan ise aldığı ölüm haberiyle yıkıldı. Sabaha karşı sosyal medya hesabından acı haberi duyuran Alişan, "Canımın yarısını, kardeşimi, her şeyimi hakka uğurladık. Cenazemiz bugün öğle namazına müteakip Teşvikiye Camisi'nden kaldırılacaktır" dedi.

Demet Akalın: Gitti koca yürekli çocuk

Alişan'ın yakın dostu Demet Akalın ise Instagram'dan yaptığı paylaşımda "Çok inanmıştık, dönecektin geri. Rabbim ailesine sabır versin. Gitti koca yürekli çocuk" ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >