Ünlü sanatçı İbrahim Erkal hayatını kaybetti!

İbrahim Erkal
İbrahim Erkal

Beyin kanaması teşhisiyle tedavi gören ünlü sanatçı, hayatını kaybetti.

12 Nisan'da Maltepe'de evinin otoparkında baygın halde bulunan ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan İbrahim Erkal apar topar hastaneye kaldırılmış ve bir süre sonra da ameliyata alınmıştı.

Verilen tüm çabalara rağmen, ünlü sanatçı hayatını kaybetti.

İbrahim Erkal kimdir? 

                                    
                                    
                                    10 Ekim 1967'de Erzurum'da doğan İbrahim Erkal, Türk şarkıcı, söz yazarı, besteci ve aynı zamanda oyuncu kimliğine sahip.
İbrahim Erkal kimdir? 10 Ekim 1967'de Erzurum'da doğan İbrahim Erkal, Türk şarkıcı, söz yazarı, besteci ve aynı zamanda oyuncu kimliğine sahip.
İlk albümüyle sesini duyuramadı

                                    
                                    
                                    1984 yılında İbrahim Güzelses adıyla "Sarhoş Baki (Erzurum Türküleri)" adlı ilk albümünü çıkaran sanatçı, bu albümle sesini duyuramadı.
İlk albümüyle sesini duyuramadı 1984 yılında İbrahim Güzelses adıyla "Sarhoş Baki (Erzurum Türküleri)" adlı ilk albümünü çıkaran sanatçı, bu albümle sesini duyuramadı.
"Tutku" ile insanların ilgi odağı oldu

                                    
                                    
                                    1994 yılının ilk ayında kendi adıyla çıkardığı "Tutku" adlı albümünü yayınladı. Bu albümle sesini duyurmayı başardı ve müziğiyle insanların ilgi odağı oldu.
"Tutku" ile insanların ilgi odağı oldu 1994 yılının ilk ayında kendi adıyla çıkardığı "Tutku" adlı albümünü yayınladı. Bu albümle sesini duyurmayı başardı ve müziğiyle insanların ilgi odağı oldu.
"Canısı" ile bir patlama yaşadı!

                                    
                                    
                                    1995 yılının ilk aylarında Sıra Bende/ Aklımdasın adlı ikinci albümünü yayınladı. Albümdeki, "Sevmesende Olur" ve "İnsafsız" gibi şarkılar ön plana çıktı. 1996 yılının yaz aylarında üçüncü albümü "Gönlünüze Talibim" çıktı. Albümün çıkış parçası olan "Unutmayacağım" yayınlandı. Ardından ikinci parça "Canısı" yayınlandığında albüm büyük bir patlama yaşadı. Albüm listelere girdi ve satışları oldukça yükseldi.
"Canısı" ile bir patlama yaşadı! 1995 yılının ilk aylarında Sıra Bende/ Aklımdasın adlı ikinci albümünü yayınladı. Albümdeki, "Sevmesende Olur" ve "İnsafsız" gibi şarkılar ön plana çıktı. 1996 yılının yaz aylarında üçüncü albümü "Gönlünüze Talibim" çıktı. Albümün çıkış parçası olan "Unutmayacağım" yayınlandı. Ardından ikinci parça "Canısı" yayınlandığında albüm büyük bir patlama yaşadı. Albüm listelere girdi ve satışları oldukça yükseldi.
Albümleri için ödüller aldı

                                    
                                    
                                    Daha sonra albümden "Erzurum'a Gel" adlı şarkı yayınlandı. Albümün büyük başarısından sonra, Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde dört dalda aday gösterildi ve ikisini kazanarak geceden iki ödülle birden ayrıldı.
Albümleri için ödüller aldı Daha sonra albümden "Erzurum'a Gel" adlı şarkı yayınlandı. Albümün büyük başarısından sonra, Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde dört dalda aday gösterildi ve ikisini kazanarak geceden iki ödülle birden ayrıldı.
Emine Ün ile Canısı için film çektiler

                                    
                                    
                                    1997 yılında "Canısı" adlı TV filminin başrolünde Emine Ün ile birlikte oynadı. Film yayınlandığı gün çok reyting alınca, dizi olarak yayınlanma kararı alındı. Aynı yıl Canısı adıyla STAR'da dizi olarak yayınlanmaya başlandı. Daha sonra dizi SHOW'a geçti ve 1998 yılında ekranlara veda etti.
Emine Ün ile Canısı için film çektiler 1997 yılında "Canısı" adlı TV filminin başrolünde Emine Ün ile birlikte oynadı. Film yayınlandığı gün çok reyting alınca, dizi olarak yayınlanma kararı alındı. Aynı yıl Canısı adıyla STAR'da dizi olarak yayınlanmaya başlandı. Daha sonra dizi SHOW'a geçti ve 1998 yılında ekranlara veda etti.
Şarkıları herkes tarafından sevildi

                                    
                                    
                                    1998 yılında dördüncü albümü Sırılsıklam çıktı. Albümden ilk olarak "Güllerede Küstüm" adlı şarkı yayınlanan ilk parça olmuştur. Ardından diğer hit şarkısı "Gavurun Kızı" parçasını yayınladı. Albüm oldukça beğenildi ve iyi bir satış grafiği çizdi. Albümden son olarak albümün en fazla ses getiren parçalarından birisi olan "Sen Aldırma" adlı parçayı yayınladı. Albümün adını taşıyan parçanın Eylül 1998 tarihinde dizisi yayınlanmaya başladı. 5 Ocak 2000 tarihinde beşinci albümü De Get Yalan Dünya'yı çıkardı. Albümle aynı adı taşıyan "De Get Yalan Dünya" adlı parça döneme damgasını vurdu. Ardından albümden bir parça daha yayınladı. 2001 yılında Su Gibi albümünü çıkarmıştır. Albümdeki "Aşkından Yanayım Mı" parçası döneme damgasını vurdu. Radyolarda ve televizyonlarda sıkça gösterildi. Son olarak; Ardından Aşkname, (2002), Gönül Limanı (2004), Yüreğinden Öpüyorum - Gülüm (2006), Aranağme (2008), Burnumda Tütüyorsun (2011) ve Nefes 1 (2015) albümlerini çıkardı.
Şarkıları herkes tarafından sevildi 1998 yılında dördüncü albümü Sırılsıklam çıktı. Albümden ilk olarak "Güllerede Küstüm" adlı şarkı yayınlanan ilk parça olmuştur. Ardından diğer hit şarkısı "Gavurun Kızı" parçasını yayınladı. Albüm oldukça beğenildi ve iyi bir satış grafiği çizdi. Albümden son olarak albümün en fazla ses getiren parçalarından birisi olan "Sen Aldırma" adlı parçayı yayınladı. Albümün adını taşıyan parçanın Eylül 1998 tarihinde dizisi yayınlanmaya başladı. 5 Ocak 2000 tarihinde beşinci albümü De Get Yalan Dünya'yı çıkardı. Albümle aynı adı taşıyan "De Get Yalan Dünya" adlı parça döneme damgasını vurdu. Ardından albümden bir parça daha yayınladı. 2001 yılında Su Gibi albümünü çıkarmıştır. Albümdeki "Aşkından Yanayım Mı" parçası döneme damgasını vurdu. Radyolarda ve televizyonlarda sıkça gösterildi. Son olarak; Ardından Aşkname, (2002), Gönül Limanı (2004), Yüreğinden Öpüyorum - Gülüm (2006), Aranağme (2008), Burnumda Tütüyorsun (2011) ve Nefes 1 (2015) albümlerini çıkardı.
14 senedir evliydi

                                    
                                    
                                    Erkal, eşi Filiz Akgün ile olan evliliğini 2003 yılında yaptı.
14 senedir evliydi Erkal, eşi Filiz Akgün ile olan evliliğini 2003 yılında yaptı.
3 çocuk babası

                                    
                                    
                                    Evliliklerinin 14. yılında, çiftin Elif Su adında üçüncü çocukları dünyaya geldi. Dilara Hatice ve Levent isminde biri kız, biri erkek iki çocuğu olan Erkal, 3 çocuk babası.
3 çocuk babası Evliliklerinin 14. yılında, çiftin Elif Su adında üçüncü çocukları dünyaya geldi. Dilara Hatice ve Levent isminde biri kız, biri erkek iki çocuğu olan Erkal, 3 çocuk babası.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >