Ünlü sanatçı Şener Şen'in yeğeni gözaltına alındı

​Ünlü sanatçı Şener Şen'in yeğeni gözaltına alındı
​Ünlü sanatçı Şener Şen'in yeğeni gözaltına alındı

Adnan Oktar ve grubuna yapılan operasyon kapsamında, ünlü sanatçı Şener Şen'in yeğeni Aslı Süme Efeoğlu'nun da gözaltına alındığı öne sürüldü.

Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonlar sürüyor. Gözaltına alınan şüphelilerin sayısı 187’ye yükseldi. İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 11 Temmuz'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında Adnan Oktar, Oktar Babuna ile Didem Ürer'in de bulunduğu şüphelilerin emniyetteki işlemleri ise devam ediyor.

Aslı Süme Efeoğlu
Aslı Süme Efeoğlu

Hakkında gözaltı kararı bulunan 106'sı kadın, 235 şüpheliden şu ana kadar 105'i kadın olmak üzere toplam 187 kişi gözaltına alındı. Diğer 48 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Haber Türk, ünlü sanatçı Şener Şen'in yeğeni olduğu belirtilen Aslı Süme Efeoğlu'nun, Adnan Oktar ve grubu operasyonu kapsamında gözaltına alındığını öne sürdü.

Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonlar sürüyor
Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonlar sürüyor

Adnan Oktar’ın ifade işlemleri başladı

Adnan Oktar’ın da aralarında bulunduğu bir grup şüphelinin ifadelerinin sabah saatlerinde alınmaya başlandığı, ifadesi sırasında Oktar'a 3 avukatının sırayla eşlik ettikleri öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden bazılarının yarın adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Yurt içi ve yurt dışından 200 şikayet

Operasyonun ardından, Adnan Oktar grubu ile ilgili yurt içinden ve yurt dışından yaklaşık 200 kişinin ilgili makamlara şikayette bulunduğu öğrenildi.

Yurt dışındaki şikayetlerin İngiltere, Hollanda, Almanya, Avusturya, Katar, Azerbaycan ve Kazakistan'dan yapıldığı belirtildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >