Ünlü sanatçıdan hayranlarına çağrı: Bana dua edin

Murat Soydan

Geçtiğimiz günlerde evinde düşüp kalça kemiğini kıran usta sanatçı Murat Soydan, ameliyat olarak eski sağlığına kavuştu.

Geçtiğimiz günlerde düşüp kalça kemiğini kıran usta sanatçı Murat Soydan, ameliyat oldu. Sağlığı günden güne iyiye giden usta sanatçı, sevenlerinden dua istedi.

Murat Soydan'ın aile fertleri, ameliyatın başarılı geçtiğini ve Soydan'ın durumunun iyi olduğunu açıkladı.
Murat Soydan'ın aile fertleri, ameliyatın başarılı geçtiğini ve Soydan'ın durumunun iyi olduğunu açıkladı.
Murat Soydan hakkında
2 Ekim 1940, Babasının memuriyeti dolayısıyla Kırklareli'in Lüleburgaz ilçesinde doğmuştur. Gerçek adı Rüçhan Tercan'dır. İlk ve ortaokulu Lüleburgaz'da, liseyi Edirne'de okudu. Üniversite için İstanbul'a geldi. İktisadi İlimler Akademisi'nde okurken bir yandan da İstanbul Belediye Konservatuarı Türk Musikisi bölümünü bitirdi. Aynı zamanda üniversite tahsili sırasında memurluk yaptı.

 Askerliğini yedek subay olarak yaptıktan sonra 1966 yılında "Perde" mecmuasının açtığı yarışmayı Tanju Korel ile birlikte kazanarak sinemaya geçti.
Murat Soydan hakkında 2 Ekim 1940, Babasının memuriyeti dolayısıyla Kırklareli'in Lüleburgaz ilçesinde doğmuştur. Gerçek adı Rüçhan Tercan'dır. İlk ve ortaokulu Lüleburgaz'da, liseyi Edirne'de okudu. Üniversite için İstanbul'a geldi. İktisadi İlimler Akademisi'nde okurken bir yandan da İstanbul Belediye Konservatuarı Türk Musikisi bölümünü bitirdi. Aynı zamanda üniversite tahsili sırasında memurluk yaptı. Askerliğini yedek subay olarak yaptıktan sonra 1966 yılında "Perde" mecmuasının açtığı yarışmayı Tanju Korel ile birlikte kazanarak sinemaya geçti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >