Ünlü sanatçılar sınırda: "Bu ülkenin sanatçısı olarak buradayız!"

afrin'e destek

Tamer Karadağlı, Volkan Severcan gibi ünlü isimlerin yer aldığı sanatçı grubu Türk ordusuna destek vermek için Reyhanlı'ya geldi.

Tamer Karadağlı, Volkan Severcan gibi ünlü isimlerin yer aldığı sanatçı grubu Türk ordusuna destek vermek için Reyhanlı'ya geldi.

Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini beyan eden sanatçılar, burada sadece görülen kadar olmadıklarını ve büyük bir grubu desteklerini söylediler.

Salonda olan isimler arasında: Tamer Karadağlı, Volkan Severcan, Erhan Güleryüz, Yavuz Bingöl, Erhan Yazıcıoğlu, Zuhal Yalçın, Sefa Zengin, Mustafa Ceceli bulunuyordu.

Sanatçılar birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Erhan Güleryüz

                                    
                                    Zor bir süreçten geçiyoruz. tüm dünyanın gözü bu toprakların üzerinde. 80 milyon tek yürek olarak gerçeği çok iyi biliyoruz. Bugün mehmetçiğimizle görüşeceğiz.Yüzlerce yürek Reyhanlı da olacak. Sanat ve sanatçı mehmetçik ile el elele.
Erhan Güleryüz Zor bir süreçten geçiyoruz. tüm dünyanın gözü bu toprakların üzerinde. 80 milyon tek yürek olarak gerçeği çok iyi biliyoruz. Bugün mehmetçiğimizle görüşeceğiz.Yüzlerce yürek Reyhanlı da olacak. Sanat ve sanatçı mehmetçik ile el elele.
Sefa Zengin

                                    
                                    Türk ordusu ve Türkiye zorlu bir sınavdan geçiyor. Bu zorlu sınavı da şanlı ordumuz veriyor. Bu sınavı verirken onlarla gurur ve onur duyuyoruz. Bu onurun bir parçası olabilmek için buradayız. Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum.
Sefa Zengin Türk ordusu ve Türkiye zorlu bir sınavdan geçiyor. Bu zorlu sınavı da şanlı ordumuz veriyor. Bu sınavı verirken onlarla gurur ve onur duyuyoruz. Bu onurun bir parçası olabilmek için buradayız. Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum.
Zuhal Yalçın

                                    
                                    Evlatlarımızı sarıp sarmalamaya geldik. Bu grupta bulunan tek kadın olarak onlara anne kucağı olmaya geldim. Onların kokusunu içime çekmek istiyorum. Ben bir evlat sahibi olamadım ama anaların yüreğini çok iyi anlıyorum. Ben annelerinin yerine geldim.
Zuhal Yalçın Evlatlarımızı sarıp sarmalamaya geldik. Bu grupta bulunan tek kadın olarak onlara anne kucağı olmaya geldim. Onların kokusunu içime çekmek istiyorum. Ben bir evlat sahibi olamadım ama anaların yüreğini çok iyi anlıyorum. Ben annelerinin yerine geldim.
Deniz Oral

                                    
                                    Geldik, her zaman da geliriz. En ufak bir çakıl taşını bile kimseye feda etmeyiz. Bu ülkenin bir sanatçısı olarak buradayız.
Deniz Oral Geldik, her zaman da geliriz. En ufak bir çakıl taşını bile kimseye feda etmeyiz. Bu ülkenin bir sanatçısı olarak buradayız.
Mustafa Ceceli

                                    
                                    Taşın altının eline koymak denir buna. Bütün hikaye aslında şundan ibaret: Evet sınıra yakın bir ilçede yaşıyor olabilirsiniz, hedefe konmuş da olabilirsiniz. Ama unutmayalım ki hem fiili hem fikri olarak insanların moral ve motivasyonunu yükseltmek böyle bir dönemde çok kıymetli.
Mustafa Ceceli Taşın altının eline koymak denir buna. Bütün hikaye aslında şundan ibaret: Evet sınıra yakın bir ilçede yaşıyor olabilirsiniz, hedefe konmuş da olabilirsiniz. Ama unutmayalım ki hem fiili hem fikri olarak insanların moral ve motivasyonunu yükseltmek böyle bir dönemde çok kıymetli.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >