Ünlü sanatçılar Yavuz Bingöl ve İzzet Yıldızhan'dan birlik çağrısı

Sanatçılardan birlik çağrısı
Sanatçılardan birlik çağrısı

Ünlü sanatçılar Yavuz Bingöl ve İzzet Yıldızhan, dolar üzerinden oynanan oyunlara dikkat çekerek birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Ünlü sanatçılar Yavuz Bingöl ve İzzet Yıldızhan'dan birlik ve beraberlik mesajı geldi.

Yıldızhan, bundan sonraki tüm borçlarını ve yatırımlarını TL üzerinden yapacağını belirtirken, Bingöl ise Başkan Erdoğan'ın mesajlarını herkesin dikkate alması gerektiğini söyledi.

Yavuz Bingöl, "1 dolara vatanını satanlarla, canı dahil her şeyini vatanına verenlerin savaşıdır bu savaş. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir, Türk milleti de büyük bir millettir. Birlik, beraberlikle aşacağız bu günleri. Lütfen Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon konuşmasını dikkatlice bir kez daha okuyun. Tarihi bir konuşma yaptı sayın Başkan. Gün, kayıtsız şartsız birlik günüdür" yorumunda bulundu.

İzzet Yıldızhan, "Yıllardır ülkemizi çeşitli sebeplerle bölmeye, yıkmaya çalıştılar. Yıllarca terör örgütleri bunu denediler. Sonra 15 Temmuz'da hain darbe girişimi yaşandı, şimdi de bizi, ülkemizi ekonomik krizle yıldırmaya, yıkmaya çalışıyorlar. Ama bu, onların son oyunları olacak" açıklamasını yaptı.

İşte Yavuz Bingöl'ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >