Ünlü sanatçının zor günü! Babası vefat etti

​Ünlü sanatçının zor günü! Babası vefat etti

Ünlü sanatçının babası vefat etti. Sanatçı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Canım Ailem dizisi ile şöhreti yakalayan ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu, babasını kaybetti. Bozoklu, haberi sosyal medya hesabından şu sözler ile duyurdu, "20 günlük yoğun bakım süreci sonrasında ne yazık ki canım babacığım Candaş Bozoklu'yu dün toprağa verdik... Rahat uyu babacığım."

Şebnem Bozoklu hakkında
Baba tarafından Ispartalı; anne tarafından Mısır kökenli Siirtli bir ailenin çocuğudur. Anneannesinin, annesinin, teyzesinin bir araya geldiklerinde hep Arapça konuştuğunu bir röportajda belirtmiştir. Çocukluğu Suadiye'de geçmiştir. 1996'da Kadıköy Kız Lisesi'ni bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden 2000 yılında mezun olmuştur. 2001 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü'ne başlayan Bozoklu, 2004'te buradan mezun olmuştur. 2005-2006 yılları arasında Çisenti Tiyatro'da Sanat Dansı ile Mondi'nin yönetmenliğini yaptı. 2006-2007 yılları arasında TRT'nin Hazır Mısınız? programında canlı yayın sunuculuğu yaptı. Aynı yıllar arasında TRT'nin Elma Kurdu yapımında hem solistlik hem de kukla oynatıcılığı yaptı. Canım Ailem dizisindeki Meliha rolüyle göstermiş olduğu başarıdan ötürü 36. Hürriyet Altın Kelebek'in En İyi Kadın Komedi Oyuncu ödülüne lâyık görüldü. 32. Radyo-Televizyon Gazetecileri Derneği’nden En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.
Şebnem Bozoklu hakkında Baba tarafından Ispartalı; anne tarafından Mısır kökenli Siirtli bir ailenin çocuğudur. Anneannesinin, annesinin, teyzesinin bir araya geldiklerinde hep Arapça konuştuğunu bir röportajda belirtmiştir. Çocukluğu Suadiye'de geçmiştir. 1996'da Kadıköy Kız Lisesi'ni bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden 2000 yılında mezun olmuştur. 2001 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü'ne başlayan Bozoklu, 2004'te buradan mezun olmuştur. 2005-2006 yılları arasında Çisenti Tiyatro'da Sanat Dansı ile Mondi'nin yönetmenliğini yaptı. 2006-2007 yılları arasında TRT'nin Hazır Mısınız? programında canlı yayın sunuculuğu yaptı. Aynı yıllar arasında TRT'nin Elma Kurdu yapımında hem solistlik hem de kukla oynatıcılığı yaptı. Canım Ailem dizisindeki Meliha rolüyle göstermiş olduğu başarıdan ötürü 36. Hürriyet Altın Kelebek'in En İyi Kadın Komedi Oyuncu ödülüne lâyık görüldü. 32. Radyo-Televizyon Gazetecileri Derneği’nden En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >