Ünlü şarkıcı Edis'den yıllar sonra gelen itiraf

Edis
Edis

Ünlü şarkıcı Edis, kendisi hakkında çıkan o yanlış bilgiyi düzeltti.

Ünlü şarkıcı Edis, Hakan Gence'ye verdiği bir röportaj ile hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. Edis, zengin bir ailenin oğlu olduğu bilgisinin doğru olmadığını söyledi.

Edis
Edis

"Hakkımda bilinen en büyük yanlış, ailemin zengin sanılması" diyen ünlü şarkıcı, "İzmirliyim, tek çocuğum. Babam emekli tekstilci. Annem otelci. Müziğe ilgimi ben bebekken anladılar. Dört yaşında anaokulu öğretmenimin yönlendirmesiyle piyano eğitimine başladım. Sonra okul etkinlikleri için sahneye çıktım. İlk şarkımı çocukken yazdım" açıklamasında bulundu.

Edis
Edis

Bu konunun akabinde, birçok ünlü isim ve sosyal medya fenomeninin şarkılarını paylaşmış olması konusuna da değinen Edis, “Bunların sebebi ekibimin ve insanların bana inanmasıydı” açıklamasında bulundu.

Edis kimdir?

Edis
Edis

28 Kasım 1990 tarihinde Londra’da dünyaya gelmiştir. Dört yaşında piyano çalmaya başladı, İzmir Kent Orkestrası’nda solistlik yaparak kendini geliştirmeye başladı. Galatasaray Üniversitesi İşletme Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümünde eğitim almaya başladı. 1 Aralık 2014 tarihinde Benim Ol şarkısı ile müzik piyasasına hızlı bir adım attı. Bu süreçten sonra konservatuar eğitimini yarıda bıraktı. Galatasaray Üniversitesi’nde olan eğitimi devam etmektedir. Bu zamana kadar 4 single, 1 albüm yayınlamış ve Yıldız Tilbe’nin “Yıldızlı Şarkılar” proje albümünde yer almıştır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >