Ünlü şarkıcı Hadise'nin annesi için intihar etti iddiası doğru çıktı

Hadise
Hadise

Ünlü şarkıcı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar ettiği iddia edilmiş, bu iddialar Hadise tarafından reddedilmişti.

Ünlü şarkıcı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün, çocuklarına bıraktığı "Benimle ilgilenmiyorsunuz" notunun ardından intihar girişiminde bulunduğu iddia edilmişti.

Uyku ilacı içerek intihar ettiği iddia edilen Gülnihal Açıkgöz'ü, kızlarının dikkati kurtarmıştı.

Olayın duyulmasının ardından Hadise, basın danışmanı aracılığıyla yaptığı açıklamada söz konusu olayı yalanlamıştı. Açıklamada, 'Hadise'nin annesi intihar etmedi. Gıda zehirlenmesi nedeniyle 15 gün önce hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından da taburcu oldu' ifadelerine yer verilmişti.

Hadise ve annesi Gülnihal Açıkgöz

Teve 2'de yayınlanan 2. Sayfa programında, Gülnihal Açıkgöz'ün intihar ettiği haberlerinin doğru olduğu iddia edildi. Programda, anne Açıkgöz'ün çocuklarına yazdığı söz konusu mektuba yer verildi.

Mektupta, "Yavrularım hakkınızı helal edin artık. Dayanamıyorum. Belki aranızdan çekilirsem iyi olur. Ağrılar içindeyim. Babanıza 20 bin Euro'ya diş yaptırıyorsunuz. Ama benim belimin ağrısı hiç umurunuz da olmadı. Ne yapalım vademiz yetmedi. Bardağı taşıran son damla Hadise'nin 'ev sizin, araba benim' demesiydi. Hülya ilk göz ağrım. Önce Allah'a sonra birbirinize emanet olun. Allah'ım her daim sizleri korusun. Ne kötüdür ki, ne kardeşlerden ne de evlatlardan yüzüm gülmedi. Allah sizleri güldürsün" ifadelerine yer verildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >