Ünlü şarkıcı Hakan Peker eşi Arzu Öztoprak'tan boşandı

Efsane isim Hakan Peker ve 6 yıllık eşi Arzu Öztoprak boşandı.
Efsane isim Hakan Peker ve 6 yıllık eşi Arzu Öztoprak boşandı.

Bir zamanların efsane sanatçısı Hakan Peker, katıldığı magazin programında evliliği hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu: '13 yıllık birliktelik, 6 yıllık evlilik bitti. 22 Ekim'de Silivri'de boşandık.'

56 yaşında olmasına rağmen, yaşıtlarına göre oldukça genç görünen Hakan Peker, son olarak 34 yaşındaki oğlunun kendisinden yaşlı göründüğü haberiyle gündem olmuştu.

Bir döneme damga vuran isimlerden Hakan Peker ve oğlu Burak Peker...
Bir döneme damga vuran isimlerden Hakan Peker ve oğlu Burak Peker...
6 yıllık evlilik bitti

                                    Bir magazin programına konuşan bir zamanların efsane ismi Hakan Peker; ''13 yıllık birliktelik, 6 yıllık evlilik bitti. 22 Ekim'de Silivri'de boşandık'' açıklamasında bulundu.
6 yıllık evlilik bitti Bir magazin programına konuşan bir zamanların efsane ismi Hakan Peker; ''13 yıllık birliktelik, 6 yıllık evlilik bitti. 22 Ekim'de Silivri'de boşandık'' açıklamasında bulundu.
2012'de nikah masasına oturdular

                                    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, 2012 yılında Arzu Öztoprak'la nikah masasına oturmuştu. Peker'in eşi Arzu Öztoprak, bir süre Hakan Peker'in menajerliğini de yapmıştı.
2012'de nikah masasına oturdular Ünlü şarkıcı Hakan Peker, 2012 yılında Arzu Öztoprak'la nikah masasına oturmuştu. Peker'in eşi Arzu Öztoprak, bir süre Hakan Peker'in menajerliğini de yapmıştı.
22 Ekim'de resmen boşandı

                                    Uzun süre nişanlı kalan ikili, 10 Haziran 2012’de hayatlarını birleştirmişti. Evliliğini medyadan uzak bir şekilde sürdüren Peker, 22 Ekim'de eşinden anlaşmalı olarak boşandı.
22 Ekim'de resmen boşandı Uzun süre nişanlı kalan ikili, 10 Haziran 2012’de hayatlarını birleştirmişti. Evliliğini medyadan uzak bir şekilde sürdüren Peker, 22 Ekim'de eşinden anlaşmalı olarak boşandı.
'Yaşlanmayan adam'

                                    'Yaşlanmayan adam' lakabıyla unutulmayan isim Hakan Peker, estetik mağduru olduğu haberleriyle de gündemden düşmüyor. Sürekli botoks yaptıran Hakan Peker, son olarak kaşlarını da kaldırtmıştı.
'Yaşlanmayan adam' 'Yaşlanmayan adam' lakabıyla unutulmayan isim Hakan Peker, estetik mağduru olduğu haberleriyle de gündemden düşmüyor. Sürekli botoks yaptıran Hakan Peker, son olarak kaşlarını da kaldırtmıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >