Ünlü şarkıcı Murat Boz, imzaladığı milyonluk anlaşma ile Burak Özçivit'e rakip oldu

​Ünlü şarkıcı Murat Boz, imzaladığı milyonluk anlaşma ile Burak Özçivit'e rakip oldu

Ünlü şarkıcı Murat Boz, AVVA markasının yüzü oldu. Boz, imzaladığı milyonluk anlaşma ile Burak Özçivit'e rakip oldu.

Ünlü şarkıcı Murat Boz, milyonluk bir reklam anlaşmasına imza attı. Boz, AVVA adlı giyim markasının yüzü oldu. Son olarak Cornetto markasının yüzü olarak Geç Olmadan şarkısını okuyan ve bir klip çalışması yayınlayan şarkıcının, AVVA markasıyla milyonluk bir anlaşmaya imza attığı belirtiliyor.

Burak Özçivit'e rakip oldu

Kardeşim Benim
Kardeşim Benim

Kardeşim Benim filmlerinde birlikte rol aldığı fakat gişede yaşanan hüsran sebebiyle araları açılan Murat Boz ve Burak Özçivit'in, reklam kampanyaları aynı döneme denk geldi.

Clear ve Altınyıldız markalarının yüzü olan Özçivit'in de, reklam kampanyaları ile milyonluk bir anlaşmaya imza attığı biliniyor. Bu durum iki ünlü ismi birbirlerine rakip durumuna getirmiş oldu.

Murat Boz kimdir?

Murat Boz
Murat Boz

7 Mart 1980 tarihinde Zonguldak ilinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Zonguldak'ta tamamladı. 1995 yılında İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ni kazandıktan sonra İstanbul'a geldi. Atatürk Kültür Merkezi, Cemal Reşit Rey gibi yerlerde vokal yaptı. 1998 yılında Milliyet Gazetesi'nin düzenlediği müzik yarışmasında erkek solist dalında Türkiye birincisi oldu. 1999 yılında Bilgi Üniversitesi Jazz Vokal Bölümü'nü burslu olarak kazandı. Ardından eğitimine 2003 yılında girdiği İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler Bölümü'nde devam etti. Uzun bir süre Tarkan'nın vokalistliğini yapan Boz, eğitimine halen devam etmekte. Eski bir Grup Rapsodi solisti olan Murat Boz, 2006 yılında "Aşkı Bulamam Ben" isimli parçası ile Türk Pop Müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Shakira, Tarkan, Nilüfer, Nazan Öncel, Demet Sağıroğlu, Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Emel Müftüoğlu, Burcu Güneş, Grup Hepsi, Zeynep Dizdar ve Zeynep Mansur gibi isimlerin albüm ve sahne performanslarında çalıştı. Bunların yanı sıra McDonalds, İstikbal ve Cola Turka'nın reklam müziklerinde seslendirme yaptı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >