Ünlü şarkıcı Tayfun'dan yıllar sonra gelen itiraf: Kayahan bana bıçak çekti

​Ünlü şarkıcı Tayfun'dan yıllar sonra gelen itiraf: Kayahan bana bıçak çekti

Merhum sanatçı Kayahan'ın eski damadı Tayfun Duygulu'dan yıllar sonra şoke eden bir itiraf geldi.

"Hadi Yine İyisin" şarkısıyla '90'lı yıllara damga vuran Tayfun Duygulu, katıldığı bir programda eski kayınpederi Kayahan hakkında şaşırtan bir açıklamada bulundu.

Duygulu, merhum sanatçı Kerim Tekin'in okuduğu ve sözlerinin kendisinin yazdığı "Kar Beyazdır Ölüm" şarkısını aslında Nilüfer için yazdığını söyledi.

"20 cm'lik bıçak çekti"
Bu gerçeği öğrenen Kayahan'ın çok sinirlendiğini belirten Duygulu; "bu durumu Kayahan öğrendi. Aramızda ufak bir tartışma yaşandı. Kayahan'ı ittim. O da bana 20 santim boyunda bıçak çekti. Araya birileri girdi, olay yatıştı." dedi.
"20 cm'lik bıçak çekti" Bu gerçeği öğrenen Kayahan'ın çok sinirlendiğini belirten Duygulu; "bu durumu Kayahan öğrendi. Aramızda ufak bir tartışma yaşandı. Kayahan'ı ittim. O da bana 20 santim boyunda bıçak çekti. Araya birileri girdi, olay yatıştı." dedi.
Tayfun Duygulu hakkında
8 Nisan 1969 doğumludur. 1988 yılında henüz 19 yaşındayken o dönemin kült gruplarından Yeni Türkü Grubu’nda klarnet ve saksofon çalarak sahnelere adım atan Tayfun Duygulu, 1991 yılında Hadi Yine İyisin adlı şarkısıyla pop müzik alanında yeni bir dönemin öncüsü oldu. Söz ve bestesi kendisine ait olan Kar Beyazdır Ölüm şarkısı başta olmak üzere söz ve besteleriyle ulusal ve uluslar arası birçok yarışmada ödüller aldı. Konservatuar yıllarında viyolonsel ve piyano, üniversitede klarnet eğitimi aldı.
Tayfun Duygulu hakkında 8 Nisan 1969 doğumludur. 1988 yılında henüz 19 yaşındayken o dönemin kült gruplarından Yeni Türkü Grubu’nda klarnet ve saksofon çalarak sahnelere adım atan Tayfun Duygulu, 1991 yılında Hadi Yine İyisin adlı şarkısıyla pop müzik alanında yeni bir dönemin öncüsü oldu. Söz ve bestesi kendisine ait olan Kar Beyazdır Ölüm şarkısı başta olmak üzere söz ve besteleriyle ulusal ve uluslar arası birçok yarışmada ödüller aldı. Konservatuar yıllarında viyolonsel ve piyano, üniversitede klarnet eğitimi aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >