Ünlü şarkıcılar Haluk Levent ve Edis'in akraba oldukları ortaya çıktı

Edis ve Haluk Levent
Edis ve Haluk Levent

Kurduğu AHBAP Derneği ile sosyal sorumluluk çalışmalarına önem veren sanatçı Haluk Levent, son dönemin parlayan ismi Edis ile akraba olduklarını belirtti.

Son dönemlerde yapmış olduğu yardım çalışmalarıyla gündemde olan sanatçı Haluk Levent, katıldığı bir yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hakkında gelen soruları yanıtlayan Edis, yardım çalışmaları hakkında gelen soruya, “İyi kalpli ve düzgün bir adam değilim. Etrafınızdaki kahramanlarınız babanız, ağabeyiniz, öğretmeniniz, patronunuz ya da çok sevdiğiniz bir büyüğünüzden daha iyi bir adam olduğumu düşünmüyorum. Tipime baksanız, düzgün olmadığımı görürsünüz. Bana da zamanında yardımı dokunan insanlar oldu. Hatta bazılarını üzdüğüm dahi olmuştu. Hepimiz hatalarımızdan ders alacağız” yanıtını verdi.

Haluk levent
Haluk levent

Son dönemin parlayan ismi Edis ile akrabalıkları olduğunu da belirten Levent, Edis ile fotoğraf çekilmek isteyenlerin kendisiyle iyi geçinmesi gerektiğini belirtti.

Levent, Twitter üzerinden de konu hakkında şunları yazmıştı:

Edis ve Haluk Levent
Edis ve Haluk Levent

"Benim yeğen Edis'in kuzeni ile evli. Bu sebeple akraba gibiyiz. Kısaca Edis, Haluk abisinin himayesinde... Ona kötü konuşan bana konuşmuş olur, döverim!"

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >