Ünlü şarkıcının arabasına hırsız girdi

Esas adı Yüksek Venedik olan ünlü şarkıcı, sahne adı olarak Cenk Eren ismini kullanıyor.
Esas adı Yüksek Venedik olan ünlü şarkıcı, sahne adı olarak Cenk Eren ismini kullanıyor.

Şarkıcı Cenk Eren'in evinin önünde park halindeki lükse otomobilinin kelebek camını kıran hırsız, Cenk Eren'e ait çantayı alıp kayıplara karıştı. Hırsızın ise kimliği henüz belirlenemedi.

Olay, önceki gün Beşiktaş Etiler Ergin Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, şarkıcı Cenk Eren’in evinin önüne gelen kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, park halindeki lüks aracını gözlerine kestirdi. İçerisinde bir çanta gören hırsız, aracın kelebek camını kırarak kapıyı açtı. Çantayı alan hırsız alarmın çalması sonucu kaçarak kayıplara karıştı. Sabah saatlerinde evinden çıkan Eren, aracına geldiğinde şoke oldu. Otomobilin camının kırıldığını ve içerisindeki çantanın çalındığını gören ünlü şarkıcı, durumu polis ekiplerine bildirdi.

'Kelebek camını kırıp içeriden almışlar'

Otomobilinin kırılan camını ve aracın halini kaydeden Cenk Eren yaşadığı şoku, “Etiler Ergin Sokak’ta aracımın camını patlatıp içinden çantayı çaldılar. Gündüz vakti, biraz önce olmuş. Harika” ile anlattı. Çantada ise kayda değer bir şey bulunmadığı, sadece evrakların olduğu öğrenildi.

Öte yandan polis ekipleri araca zarar vererek çantayı çalan hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Cenk Eren'in kendi telefonuyla kaydettiği olay sonrası görüntüler


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >