Ünlü şarkıcı Murat Göğebakan'ın kuzeni annesini hastanelik etti

Usta sanatçı Murat Göğebakan'ın kuzeni, annesini dövdüğü iddialarıyla gündem oldu.
Usta sanatçı Murat Göğebakan'ın kuzeni, annesini dövdüğü iddialarıyla gündem oldu.

Uzun yıllar boyunca kanser tedavisi gördükten sonra vefat eden ünlü sanatçı Murat Göğebakan, kuzeninin annesine şiddet uyguladığı haberiyle yeniden gündem oldu.

Ben Sana Aşık Oldum Birtanem, Ayyüzlüm, Karagözlüm, Yaralı, Tek Suçum Seni Sevmekmiş gibi çok sayıda unutulmaz esere imza atan Anadolu Rock müziğin başarılı isimlerinden Murat Göğebakan'ın ailesinden üzücü haber geldi.

Adana'da lösemiye yenik düşerek hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan'ın kuzeni Tarkan Göğebakan'ın, 78 yaşındaki annesini darp ettiği iddia edildi.

78 yaşındaki annesini darp etti

                                    Adana'nın Seyhan ilçesinde bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde gerçekleşen olayda edinilen bilgiye göre; 2014 yılında mücadele ettiği lösemi hastalığına yenik düşerek hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan'ın kuzeni Tarkan Göğebakan, 78 yaşındaki annesi Adile Göğebakan'ı darp ettiği ortaya çıktı.
78 yaşındaki annesini darp etti Adana'nın Seyhan ilçesinde bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde gerçekleşen olayda edinilen bilgiye göre; 2014 yılında mücadele ettiği lösemi hastalığına yenik düşerek hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan'ın kuzeni Tarkan Göğebakan, 78 yaşındaki annesi Adile Göğebakan'ı darp ettiği ortaya çıktı.
Annesinin gözüne yumruk attı

                                    İddialara göre; sürekli para isteyen oğlunun isteğini reddeden anne, darp edildi. 84 yaşındaki baba Mehmet Göğebakan'da tartışmaya dahil oldu. Oğul Tarkan Göğebakan sinirlenerek para vermeyen annesinin gözüne yumruk attı.
Annesinin gözüne yumruk attı İddialara göre; sürekli para isteyen oğlunun isteğini reddeden anne, darp edildi. 84 yaşındaki baba Mehmet Göğebakan'da tartışmaya dahil oldu. Oğul Tarkan Göğebakan sinirlenerek para vermeyen annesinin gözüne yumruk attı.
Baba hiçbir şey yapamadı

                                    Baston ile güçlükle yürüyen baba Göğebakan ise, oğlunun eşini dövmesine engel olamadı. Zanlı, daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Durumu öğrenen vatandaşlar, olay yerine ambulans çağırdı.
Baba hiçbir şey yapamadı Baston ile güçlükle yürüyen baba Göğebakan ise, oğlunun eşini dövmesine engel olamadı. Zanlı, daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Durumu öğrenen vatandaşlar, olay yerine ambulans çağırdı.
Gelinlerine tepki gösterdiler

                                    Oğlundan aldığı darbeler sonucunda gözü moraran Adile Göğebakan, oğullarını kışkırttığını iddia ederek gelinlerine tepki gösterdi.
Gelinlerine tepki gösterdiler Oğlundan aldığı darbeler sonucunda gözü moraran Adile Göğebakan, oğullarını kışkırttığını iddia ederek gelinlerine tepki gösterdi.
Murat Göğebakan kimdir?

                                    Murat Göğebakan, 9 Ekim 1968 tarihinde Adana'da doğdu. Çocukluk ve gençlik dönemi Adana ile Almanya arasında geçen usta isim, ilkokul, ortaokul ve liseyi Adana’da okudu. 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'na girdi. Üniversite eğitimini bitirdikten sonra, Çukurova Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak yer aldı.
Murat Göğebakan kimdir? Murat Göğebakan, 9 Ekim 1968 tarihinde Adana'da doğdu. Çocukluk ve gençlik dönemi Adana ile Almanya arasında geçen usta isim, ilkokul, ortaokul ve liseyi Adana’da okudu. 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'na girdi. Üniversite eğitimini bitirdikten sonra, Çukurova Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak yer aldı.
Hayallerinin peşinden İstanbul'a gitti

                                    Göğebakan, 1995 yılında hayallerini gerçekleştirmek ve bir albüm çıkarmak için İstanbul‘a geldi. 1996 yılında “Ben Sana Aşık Oldum” isimli albümünü çıkardı ve bu albümü ile büyük bir çıkış yaptı. Kral TV Video Müzik Ödülleri Töreni'nde “Yılın şarkısı” “En iyi söz” “En iyi beste” “En iyi Rock” ve “En iyi Çıkış Yapan” kategorilerinde aday gösterildi. “En iyi çıkış yapan erkek sanatçı” ödülünü aldı.
Hayallerinin peşinden İstanbul'a gitti Göğebakan, 1995 yılında hayallerini gerçekleştirmek ve bir albüm çıkarmak için İstanbul‘a geldi. 1996 yılında “Ben Sana Aşık Oldum” isimli albümünü çıkardı ve bu albümü ile büyük bir çıkış yaptı. Kral TV Video Müzik Ödülleri Töreni'nde “Yılın şarkısı” “En iyi söz” “En iyi beste” “En iyi Rock” ve “En iyi Çıkış Yapan” kategorilerinde aday gösterildi. “En iyi çıkış yapan erkek sanatçı” ödülünü aldı.
Çok sayıda ödüle layık görüldü

                                    Sindoma Müzik şirketini kuran ünlü isim, “Sen Rahatına Bak” “Tek Suçum Seni Sevmekmiş” ve “Merhaba” isimli albümlerini çıkardı. 2000 yılında Sema Bekmez ile evlenen Göğebakan, 2002 yılında çıkardığı “Ayyüzlüm” isimli albümüyle MÜYAP’ın En Çok Satan Albüm Ödüllerine layık görüldü.
Çok sayıda ödüle layık görüldü Sindoma Müzik şirketini kuran ünlü isim, “Sen Rahatına Bak” “Tek Suçum Seni Sevmekmiş” ve “Merhaba” isimli albümlerini çıkardı. 2000 yılında Sema Bekmez ile evlenen Göğebakan, 2002 yılında çıkardığı “Ayyüzlüm” isimli albümüyle MÜYAP’ın En Çok Satan Albüm Ödüllerine layık görüldü.
Lösemi teşhisi konuldu

                                    Murat Göğebakan, Erkin Koray, Cem Karaca, Edip Akbayram, Barış Manço, Deep Purple ve Led Zeppelin gibi isimlerden etkilendiğini belirten Murat Göğebakan, genç yaşlarında evlendi. Ardından çıkardığı “Yaralı” ve “Sana Olan Aşkım Şahit” isimli albümleriyle başarısını devam ettiren sanatçı, bu süre içerisinde “Hasan’dan Olma Hatice’den Doğma Murat Göğebakan” isimli bir de kitap çıkardı.


Murat Göğebakan 2 Mayıs 2009 tarihinde grip diye gittiği hastanede, kan kanseri olduğunu öğrendi ve ünlü sanatçıya lösemi teşhisi konuldu.
Lösemi teşhisi konuldu Murat Göğebakan, Erkin Koray, Cem Karaca, Edip Akbayram, Barış Manço, Deep Purple ve Led Zeppelin gibi isimlerden etkilendiğini belirten Murat Göğebakan, genç yaşlarında evlendi. Ardından çıkardığı “Yaralı” ve “Sana Olan Aşkım Şahit” isimli albümleriyle başarısını devam ettiren sanatçı, bu süre içerisinde “Hasan’dan Olma Hatice’den Doğma Murat Göğebakan” isimli bir de kitap çıkardı. Murat Göğebakan 2 Mayıs 2009 tarihinde grip diye gittiği hastanede, kan kanseri olduğunu öğrendi ve ünlü sanatçıya lösemi teşhisi konuldu.
46 yaşında vefat etti

                                    Yıllar boyunca dönem dönem kanser tedavisi gören sanatçı Murat Göğebakan, hastalığının nüksetmesiyle birlikte yeniden tedavi görmeye başladı. Durumu ağırlaşan sanatçı, 31 Temmuz 2014 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.
46 yaşında vefat etti Yıllar boyunca dönem dönem kanser tedavisi gören sanatçı Murat Göğebakan, hastalığının nüksetmesiyle birlikte yeniden tedavi görmeye başladı. Durumu ağırlaşan sanatçı, 31 Temmuz 2014 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >