Ünlü şarkıcının yakın çekim görüntüsü herkesi şoke etti!

Katty
Katty

Ünlü ismin yakın görüntüsünü görenler gözlerine inanamadı!

Amerikalı şarkıcı ve aynı zamanda oyuncu Katy Perry'nin yakın çekim halini görenler şoke oldu.

Yakından görenler şoke oldu!

                                    Dünyaca ünlü isim Katy Peryy'nin yakından fotoğrafını görenler gözlerine inanamadı.
Yakından görenler şoke oldu! Dünyaca ünlü isim Katy Peryy'nin yakından fotoğrafını görenler gözlerine inanamadı.
Katy Perry kimdir?

                                    Sahne adı Katy Perry olan Katheryn Elizabeth Hudson 25 Ekim 1984 yılında Santa Barbara,  Kaliforniya’da doğdu. Müzikle çok küçük yaşlarda tanışan Perry, dini müzikler dinleyip kilisede şarkı söyleyerek büyüdü.
Katy Perry kimdir? Sahne adı Katy Perry olan Katheryn Elizabeth Hudson 25 Ekim 1984 yılında Santa Barbara, Kaliforniya’da doğdu. Müzikle çok küçük yaşlarda tanışan Perry, dini müzikler dinleyip kilisede şarkı söyleyerek büyüdü.
İsmini değiştirdi!

                                    Lise yıllarında kariyerini Katy Hudson olarak sürdürüp müzik listelerinde herhangi bir başarıya ulaşamayan ilk albümünü, 2001 yılında “Katy Hudson” adıyla piyasaya sürdü. 2003 yılında” Dos Pueblos” Lisesi’nden mezun oldu. Sonrasında 2007 yılında soyadını, isminin Kate Hudson ile karıştırılmaması için sahne adını Katy Perry (Perry annesinin kızlık soyadıdır) olarak değiştirdi.
İsmini değiştirdi! Lise yıllarında kariyerini Katy Hudson olarak sürdürüp müzik listelerinde herhangi bir başarıya ulaşamayan ilk albümünü, 2001 yılında “Katy Hudson” adıyla piyasaya sürdü. 2003 yılında” Dos Pueblos” Lisesi’nden mezun oldu. Sonrasında 2007 yılında soyadını, isminin Kate Hudson ile karıştırılmaması için sahne adını Katy Perry (Perry annesinin kızlık soyadıdır) olarak değiştirdi.
Çok sayıda ünlü isimle çalıştı

                                    2004’te The Matrix isimli prodüksiyon takımına stüdyo vokalisti olarak katılan Perry'nin 2008 yılında piyasaya çıkan albümünde CathyDennis, GregWells, Dr. Luke, ButchWalker, DaveStewart, Ted Bruner, Max Martin gibi ünlülerle çalıştı.
Çok sayıda ünlü isimle çalıştı 2004’te The Matrix isimli prodüksiyon takımına stüdyo vokalisti olarak katılan Perry'nin 2008 yılında piyasaya çıkan albümünde CathyDennis, GregWells, Dr. Luke, ButchWalker, DaveStewart, Ted Bruner, Max Martin gibi ünlülerle çalıştı.
Yalan Rüzgarı'nda oynadı!

                                    Katy Perry 10 Mart 2008’te Wildfire adlı TV dizisinin bir bölümünde rol aldı. 12 Haziran 2008’te TheYoungand the Restless’de ülkemizde gösterilen adı “Yalan Rüzgarı” olan dizide de kendisini oynadı.
Yalan Rüzgarı'nda oynadı! Katy Perry 10 Mart 2008’te Wildfire adlı TV dizisinin bir bölümünde rol aldı. 12 Haziran 2008’te TheYoungand the Restless’de ülkemizde gösterilen adı “Yalan Rüzgarı” olan dizide de kendisini oynadı.
Evlenip boşandı

                                    Katy Perry, 23 Ekim 2010 tarihinde Hindistan'da İngiliz komedyen Russell Brand ile evlendi. 2011 Aralık ayında çift boşanma kararı aldı ve 2012’nin ilk aylarında boşandı.
Evlenip boşandı Katy Perry, 23 Ekim 2010 tarihinde Hindistan'da İngiliz komedyen Russell Brand ile evlendi. 2011 Aralık ayında çift boşanma kararı aldı ve 2012’nin ilk aylarında boşandı.
Albümleri

                                    2001: Katy Hudson2008: One of theBoys2010: TeenageDream2012: Part of Me
Albümleri 2001: Katy Hudson2008: One of theBoys2010: TeenageDream2012: Part of Me
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >