Ünlü senarist hayatını kaybetti

Deniz Yayın
Deniz Yayın

Senarist ve sinema araştırmacısı Deniz Yayın, Bursa'da, tedavi gördüğü hastanede yapılan ameliyat sırasında hayatını kaybetti.

Bir süredir Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde hastalığı nedeniyle tedavi gören senarist ve sinema araştırmacısı Deniz Yayın, dün saat 18.00 sıralarında ameliyat sırasında yaşamını yitirdi.

Bugün son yolculuğuna uğurlandı

Bursa'da dün ameliyata alındığı hastanede hayatını kaybeden senarist ve sinema araştırmacısı Deniz Yayın'ın (60) cenazesi bugün ikindi vakti Karacabey Ulu Camii'ne getirildi.

Karacabey doğumlu Deniz Yayın'ın cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karacabey Mezarlığı'nda sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Programında ünlü isimleri ağırlamıştı

Senaryosunu yazdığı, Filmin Yaşı Yok- Vurun Kahpeye 4 isimli filmi ile 47'inci Uluslararası Altın Portakal Film Festivalinde ödül kazanan Deniz Yayın, birçok filmin senaryosuna da katkıda bulunmuş, Yeşilçam ile ilgili programlar sunmuştu. Sinematürk kanalında hazırlayıp sunduğu Deniz Yayın ile Yeşilçam Denizi programla hafızalara kazınan senarist Deniz Yayın, Nebahat Çehre, Ahu Tuğba, Zeki Alasya ve Fikret Hakan gibi birçok ünlü ismi konuk etmişti

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >