Ünlü şirketin 3500 çalışanı milyonlarca dolarla İstanbul'a geliyor

Dünyanın en zenginleri arasında gösterilen Hintli iş adamı, 3 bin 500 çalışanını 11-18 Temmuz'da İstanbul tatili ile ödüllendirecek.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, dünyanın sayılı ilaç firmaları arasında gösterilen, birçok ülkede merkezi bulunan, Hindistan’ın en büyük ikinci ilaç firmasının, 3 bin 500 çalışanını, ödül olarak İstanbul’a tatile getireceğini bildirdi.

1 milyon dolar harçlık dağıtacak

Türkiye'ye gelen yabancı misafirler arasında Hintli turist gruplarının kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Bağlıkaya, "Sayıları az gibi görünse de gelir düzeyleri yüksek gruplar geldiği için ülke ekonomisine katkıları yüksek oranda oluyor. O nedenle bu organizasyon da bizim için çok önemli. Forbes dergisinde dünyanın en zengin iş adamları arasında gösterilen Hintli iş adamı, çalışanlarını tatille ödüllendiriyor ve tercihi İstanbul’dan yana oldu. Aslında dünyanın çeşitli ülkelerinde görev yapan 3 bin 500 çalışanı için bir motivasyon toplantısı... Bu tatil için 10 milyon dolara yakın bir bütçe ayırdılar. Ayrıca, çalışanlarının İstanbul’da harcaması için 1 milyon dolar harçlık dağıtacağını da biliyoruz. İstanbul turizmine bir katkısı olacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >