Ünlü şovmen yeni programıyla geri dönüyor

Okan Bayülgen yeni bir formatla ekranlara geri dönecek.
Okan Bayülgen yeni bir formatla ekranlara geri dönecek.

Ünlü şovmen Okan Bayülgen uzun süredir ekranda yer almıyordu. Ancak gelen haberlere göre Bayülgen Ekim ayında 3N Medya’nın satın aldığı ulusal bir kanal olan TV100'de izleyicilerle buluşacak. Sunucunun program için yeni bir konsept üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Ünlü şovmen Okan Bayülgen değişik formattaki programlarıyla sık sık ekranlarda yer alıyordu. Birçok program sunan ve aynı zamanda bazı programlarında genel yayın yönetmenliğini yapan Bayülgen sevenlerine sürpriz yaparak geri dönme kararı aldı. Sunucunun farklı bir konsept üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Ekim ayında dönüyor

  • Ünlü şovmen Okan Bayülgen ekranlara geri dönüyor. Bayülgen’in 3N Medya ile anlaştığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Bayülgen, daha önceki programlarından farklı bir format üzerinde çalışıyor. Programın haftada kaç gün olacağı, adı ve süresi de format ile birlikte şekillenecek. Bayülgen, Televizyon Makinası, Makina, Disko Kralı, Medya Kralı, Muhabbet Kralı, Kral Çıplak ve Zaga isimleriyle, yıllarca reyting rekorları kıran şov programlarına imza atmıştı.

Ünlü sunucu Okan Bayülgen'in İstanbul adında bir kızı vardır.
Ünlü sunucu Okan Bayülgen'in İstanbul adında bir kızı vardır.

İş adamı Necat Gülseven’in sahibi olduğu 3N Medya, kısa süre önce Balıkesir’de yayın yapan TV100’ü satın almış ve kanalı ulusal yayın yapan bir haber kanalına dönüştürmek için harekete geçmişti.

Poşet uygulamasına destek vermişti

Okan Bayülgen, katıldığı bir programda son zamanlarda çokça konuşulan poşet tartışmasını ele almış ve poşet tartışmalarından büyük hicap duyduğunu dile getirmişti. Bayülgen, tüm dünyada poşet çantalarının satıldığını belirterek şöyle konuştu:

  • “İnsanlar böylelikle alışveriş arabaları ve bez çantalarını yanlarına alarak alışverişe çıkmaya başladı. Ben de bu kampanyanın tamamen yanındayım. Bugün yediğimiz balıklarla midemize plastik doldururken hatta son araştırmalarda doğaya saçılan poşet ve plastikler nedeniyle bunları sadece yemekle kalmıyor aynı zamanda o plastiği soluyoruz.”
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >